Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Bhakdi | Maailma hoiatamine ja arstide manitsemine

"Suurim mõeldav inimtekkeline katastroof läbi aegade"

Siin on professor Sucharit Bhakdi viimane lühike 2-minutiline hoiatus meile kõigile. Ta esitab arstidele konkreetse üleskutse, et nad ärkaksid üles ja lõpetaksid igasuguse koostöö viiruse tegevuskava ja geneetiliste süstidega.

Prof Sucharit Bhakdi on avaldanud üle kolmesaja artikli viroloogia, immunoloogia, bakterioloogia ja parasitoloogia valdkonnas. Ta on saanud 11 teaduslikku auhinda ning Rheinland-Pfalzi liidumaa teenetemärgi. Aastatel 1990-2012 oli prof Bhakdi ajakirja Medical Microbiology and Immunology peatoimetaja.

Veel dr Bhakdi:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti