Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Ära kunagi unusta seda, mida nad tahavad, et sa unustaksid

Üks täpne kõva minut Samantha Marikaga

Kovide inimsusevastaste kuritegude toimepanijad arvavad, et meil on kuldkalade mälu. Nad arvestavad sellega. Nad valetavad korduvalt ja eitavad asju, mida nad on öelnud ja teinud. Siin on üks intensiivne minut väga nutika noore naise Samantha Marika poolt. Samantha räägib USA vaatenurgast, kuid meil on need kovis kurjategijad kõigis meie riikides. Nende kohtumine õigusemõistmisega on üleval; ja meie oleme üleval, et neist vabaneda ja ehitada paremat tulevikku.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti