Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Teavitamata nõusoleku dokumentaalfilm

Teavitamata nõusoleku täisfilm on nüüd kõigile tasuta vaatamiseks.

Teavitamata nõusolek on põhjalik ülevaade Covid 19 narratiivist, sellest, kes seda kontrollib ja kuidas seda kasutatakse selleks, et süstida peaaegu igale inimesele planeedil katsetamata uut tehnoloogiat. See film uurib meie hiljutist inimõiguste kaotust, põimides samal ajal sisse mandaatide laastava mõju ja ühe inimese sügavalt võimsa kaotuse loo. Kuulake tõde arstidelt ja teadlastelt, kes ei karda vastu astuda haletsusväärsele Big-Pharmale ja kurjale "eliitklassile", kes neist volitustest kasu lõikavad.

Teavitamata nõusoleku filmi kohta

Režissöör Todd Michael Harris - Matador Films

Tegevprodutsendid:

Ted Kuntz - president - Vaktsiini valik Kanada

Laste tervise kaitse

Odessa Orlewicz - Partner - Librti.com

 

"See film paljastab, et meid on massiliselt petnud meie enda valitsused, rahvatervis ja peavoolumeedia." - Ted Kuntz - president - Vaccine Choice Canada.

"Ei jõua ära oodata, et see film välja tuleks. Jõhker propagandistlik "Süütute kriis", millele järgneb tsensuur, repressioon ja totalitaarne jõhkrus rahvale. Ma ütlen, et tooge seda!" - Dr. Peter McCullough - sisearst ja kardioloog - meditsiiniprofessor

"Todd on geniaalne filmitegija, kellel on ainulaadne viis paljastada mandaatide poolt peredele tekitatud laastamist." - Odessa Orlewicz - partner - Librti.com

"Teavitamata nõusolek" on kõige teaduslikum ja faktilisem TÕDE, mis on viimase 3 aasta jooksul Kanadast välja tulnud. Kui te olete lapsevanem, peaks see olema teie vaatamisloendi TOPis. See on tõeliselt silmaringi avardav. Kõik peavad seda filmi vaatama!" - Amanda Forbes - Laste tervise kaitse

"See on Covidi ajastu kõige võimsam dokumentaalfilm." - Sherri Strong - Children's Health Defense Canada (Kanada laste tervise kaitse)

Palun jagage seda filmi. Meie tulevik sõltub sellest!

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti