Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tutvuge dr Jeff Mathesoniga, koos Maryann Gebaueriga

Aus , arukas , huvitav ja maalähedane Ontario arst.

Mul on rõõm tunda dr Mathesoni. Mulle meeldib väga tema intelligentsus, alandlikkus ja otsekohene suhtlemisstiil. Ta on spikerdamata, aus, Nürnbergi nõuetele vastav arst, kelle kriitiline mõtlemine, eneseväärikus ja sõnavabadus on kõik puutumata. Ma arvan, et teile meeldib see 16-minutiline dr Mathesoni intervjuu Maryann Gebaueriga.

Nagu paljud eetilised arstid kovisiooni ajal, on ka dr Matheson kompromiteeritud meditsiiniametnike rünnaku all (vt. üks ja kaks) ja dinosauruste meedias esinevad limanukud. Siin on National Posti maksumaksja poolt rahastatud propagandistide hittartikkel:

https://nationalpost.com/news/canada/ontario-doctor-suspended-for-spreading-covid-disinformation-latest-in-string-of-pandemic-defying-mds

Siin mõned ülevaateid National Post:

Tänu Maryann Gebauerile selle suurepärase intervjuu eest dr Mathesoniga. Rohkem tema suurepärast tööd leiate siit: https://www.bitchute.com/channel/Ea7WpUeQIdrA/

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti