Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tõendite matmine

"Vaktsineeritud" kanadalased kannatavad kõige rohkem Covidi all

Palun lubage mul 7 minutit, et jagada mõningaid andmeid ja uudiseid Ontariost ja Kanadast. On väga oluline, et me oleksime teadlikud teatud tegelikkusest, et vältida enda ja teiste eksitamist äärmiselt halbade otsuste tegemisel.

Inimestel, keda on sunnitud tegema covid-19-süste, on suurem haigestumuse, haiglaravi ja surmajuhtumite arv covid'i tõttu. Selle asemel, et asjakohaselt reageerida, kavandab Kanada valitsus lõputuid süstimisi, samal ajal kui Ontario provintsi valitsus matab tõendeid.  

Kogu maailmas põhjustavad süstid haigusi ja surmajuhtumeid mitmel põhjusel, sealhulgas ka koviidi tõttu; kuid selle tegevuskava elluviijad eksitavad avalikkust, et nad võtaksid rohkem süstid, süüdistades samas probleemi "vaktsineerimata".

Täname õppimise, jagamise ja toetades meie töö. 

-Mark Trozzi MD

Lingid:

  1. Jessica Rose'i alampakkumise artikkel: Ontario haiglaravi andmed vaktsineerimise staatuse järgi. Kui teid on RÜHKITUD (see on verb), siis olete RÜHKITUD.
  2. Kanada meditsiiniõde paljastab pettuse: Süstitud, kuid mitte "vaktsineeritud"... veel.
  3. CA tervishoiuminister Duclos deklareerib igavene Covid-süstid. See on kurjakuulutav. Süstid on haigus, mitte ravi.
  4. Noorte juurde

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti