Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Ryan Cole. Maailma on spikitud

Üksikasjalik ja ülevaatlik ekspositsioon inimkonna spikivalkude mürgituse kohta süstimise teel.

Dr. Cole on vaieldamatult üks maailma tippeksperte, kes uurib niinimetatud "vaktsiinide" mõju inimkehale. Ta on pühendunud patoloog, kes on seda intensiivselt uurinud mikroskoobi kaudu. Siin on tema erakordne ja ajakohane ülevaade üksikasjadest, mille ta esitas 4 päeva tagasi, 25. juulil 2022. aastal Maailma Tervisenõukogu üldkogule. Dr. Pierre Kory ja Paul Marik on selle mürgistuse ravi maailma eksperdid; nad ühinevad dr Cole'ile küsimuste ja vastustega.

Lingid:

osalemine iganädalastel üldkoosolekutel: 

Maailma Tervisenõukogu toetamine: 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti