Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Pierre Kory. Kuidas aidata "vaktsiiniga" vigastatuid.

Jah, maailm on "spikitud"; kuidas me detoksifitseerime ja ravime kahju?

Hoolimata meie parimatest jõupingutustest on paljud meie sõbrad ja perekonnad petetud ja sunnitud geneetilisi süstijaid tegema. Need süstid panevad keha end sisemiselt mürgitama, tootes äärmiselt mürgist koronaviiruse spike'i valku. Dr. Ryan Cole kattis seda hästi, nagu me kaks päeva tagasi jagasime.

Nüüd keskendume patoloogiast ravile. Dr. Pierre Kory on Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) president ja kaasasutaja. FLCCC on teerajaja õiguspärase ravi eestvedaja covid. Nüüd on Kory ja tema kolleegid teerajajad süstide toksiliste mõjude ravimisel. See dr Kory loeng toob meid kõiki kurssi praeguse teadusega süstimise ohvrite abistamiseks.

See on toimetatud lõik 25. juuli 2022. aasta juulist. iganädalane reaalajas toimuv üldkoosolek kohta Maailma Tervisenõukogu.

Lingid:

osalemine iganädalastel üldkoosolekutel:

Maailma Tervisenõukogu toetamine:

Dr. Pierre Kory kliinikus:

Niinimetatud "vaktsiinide" ohtliku teaduse mõistmine:

Toetades meie missiooni siin drtrozzi.org (väga teretulnud):

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti