Sügav sukeldumine inimsusevastastesse kuritegudesse covidide vastu

Patsiendi reetmine: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.

See üksikasjalik artikkel, mille kaasautoriks on 19 tipp-arsti ja juristi poolt, nõuab lõpuks paljude kovisdiktiivsete kurjategijate vastutusele võtmist kõrgetes ametites. See hõlmab ka meditsiinilisi reguleerivaid asutusi, nagu arstide ja kirurgide kolleegiumid, kes on tagakiusanud paljusid häid arste, sealhulgas mind, mis tahes tegevuse või sõna eest, mis on vastuolus kuritegeliku kovidiidiidipoliitika tegevuskavaga. Selle suurepärase artikli autorite hulka kuuluvad James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, Kanada arst Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E. Marik ja Peter A. McCullough. Allikas Meditsiiniteaduste ajaleht

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Palun toetage meie missiooni

Oleme väga tänulikud teie annetuste eest. Teie annetused aitavad säilitada meie üha mitmekesisemad, nähtavad ja nähtamatud jõupingutused tervise, väärikuse, turvalisuse ja inimõiguste taastamiseks.

Dr Trozzi uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti