Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Meid on palju, neid on vähe

Inspiratsioon ja arusaamad. Kanada Fringe Majority ja India dr Vandana Shiva. 5 minutit

Me oleme kaheksa miljardit korralikku inimest, keda on petnud, mürgitanud ja röövinud mõned tuhanded haletsusväärsed ahned kurjad inimesed. Siin on visuaalne inspiratsioon Kanada Fringe Majority. 

Tüüraalsus ei ole uus

Kuritegelik kovidiidiettevõte on saavutanud uued madalseisud, kuritarvitades ja mürgitades süütuid inimesi, varastades samal ajal meie ressursse ja kasutades türannilisi volitusi; kuid see ei ole midagi uut. Dr. Vandana Shiva selgitab:

Meid on palju. Neid on vähe. Me tõuseme üles, kukutame selle kurja hulga ja võtame oma maailma tagasi.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti

Dr. Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, maailmakuulus keskkonnamõtleja, aktivist, feminist, teadusfilosoof, kirjanik ja teaduspoliitika eestkõneleja, on teaduse, tehnoloogia ja ökoloogia teadusfondi Navdanya (India) asutaja ja Navdanya Internationali president. Ta on omandanud füüsikakoolituse Punjabi Ülikoolis ja kaitses doktorikraadi teemal "Varjatud muutujad ja mittelokaalsus kvantiteoorias" Lääne-Ontario Ülikoolis Kanadas. Hiljem läks ta üle interdistsiplinaarsetele teadusuuringutele teaduse, tehnoloogia ja keskkonnapoliitika valdkonnas, mida ta teostas India Teaduse Instituudis ja India Juhtimisinstituudis Bangalores, Indias. 1982. aastal asutas ta teaduse, tehnoloogia ja ökoloogia teadusfondi (RFSTE), sõltumatu uurimisinstituudi, mis tegeleb meie aja kõige olulisemate ökoloogiliste probleemidega, ning kaks aastat hiljem Navdanya ("üheksa seemet"), liikumise bioloogilise mitmekesisuse ja väiketalunike kaitseks. 2011. aastal asutas ta Itaalias Navdanya Internationali ja on koos toonase Toscana piirkonna presidendiga asutatud toidu ja põllumajanduse tuleviku rahvusvahelise komisjoni esimees. Ta on pälvinud mitmeid auhindu, sealhulgas 1993. aastal Right Livelihood Award, mida tuntakse ka "alternatiivse Nobeli auhinnana", ning 2001. aastal nimetas AsiaWeek teda viie kõige olulisema Aasia inimese hulka. Shes on viljakas kirjanik ja paljude raamatute autor ning kuulub Rahvusvahelise Globaliseerumisfoorumi juhatusse ja Maailma Tulevikunõukogu täitevkomiteesse.