Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Jennifer Hibberd 🍁 "Me oleme muutus"

"... mis peab toimuma süütute ja haavatavate kaitsmiseks"

Iguazu juga, Brasiilia

Dr. Jennifer Hibberd on rohkem kui suurepärane suukirurg. Ta on kirglik ja hoolas tervishoiu ja inimõiguste eest võitleja nii Kanadas kui ka rahvusvaheliselt. Ta on paljude jaoks salajane heategija ning uhkuse ja tänulikkuse allikas kõigi jaoks, kes on hästi informeeritud ja teavad tema tööst.

Dr. Jennifer Hibberd, Maailma Tervishoiu Nõukogu ja Kanada Covid Care Alliance'i kaasasutaja, pidas selle võimsa avakõne 2. Maailma Covid-19 kongressil, mis toimus Brasiilias 30. juunist kuni 3. juulini 2022. aastal.

Dr. Jennifer Hibberdi vankumatu pühendumus

Alates covidi käivitamisest on dr Jennifer Hibberd näidanud üles vankumatut pühendumust, julgust, loovust ja kaastunnet. Mul on au töötada koos temaga Maailma Tervisenõukogu juhtkomitees ning mul on au tema ulatuslik panus teaduse, inimeste tervise ja kodanikuõiguste heaks.

Kui nimetada vaid mõned: Ta on kaasasutajaks nii Kanada Covid Care Allianceja Maailma Tervise Nõukogu. Ta on teinud olulisi edusamme meditsiiniteaduses, sealhulgas maailma suurima ivermektiiniuuringu kaasautorikskoos dr Lucy Kerri ja teistega.

The Maailma Tervisenõukogu dr Hibberdi juhtimisel ja Arstid L jaoksiBrasiilia dr Kerri juhtimisel korraldatud teise Covid- 19 maailma Covid-kongressi korraldamise eest Brasiilias ja selle suurepärase avakõne eest.

Tänu Bright Light Uudised fvõi tõelist ajakirjandust ja toob meile selle ja veel rohkem Covid-19 maailmakongressi materjali, mis on varsti tulemas.

Minu kõne maailmakongressil pealkirjaga "Beyond Not Safe, Dr. Mark Trozzi" on alnii et saadaval siin.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


このフォームを送信することにより、お客様はTrozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/からのマーケティング・メールの受信に同意したものとみなされます。メール受信の同意は、各メールの下部にあるSafeUnsubscribe®のリンクを使って、いつでも取り消すことができます。電子メールはConstant Contactでサービスしています
etEesti