Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Fahrie Hassan: Hassie Hassie: WHO huvide konfliktid

Ülemaailmse tervishoiu haaramine allakäiguga

WHO töötab avalikult selle nimel, et võtta maailm üle ja kehtestada meile globaalne "tervishoiurežiim". Nende peatamine eeldab teadlikkust ja tõendeid organisatsioonide võrgustikust, mis kehtestavad seda globaalset "tervishoiu" diktatuuri, kasutades samal ajal WHO-d oma kontrolli kanalina.

Fahrie omab väga sügavaid teadmisi sel teemal. Lubage meil tutvustada teile tema tööd 20-minutilise lühiettekandega Aafrika suveräänsuse koalitsiooni käivitamisest 18. juunil 2022. aastal. Meil kõigil tõe- ja vabadusliikumisel peaks olema selle teemaga põhiline ülevaade. Meie selle valdkonna spetsialistile jagame Fahriesi pikemat esitlust selle lehekülje allosas. Need küülikuaugud on sügavad ja reaalsed. Fahrie on neis äärmiselt üksikasjalikult läbi käinud.

Jagame edaspidi rohkem Fahrie tööd ja loodame peagi teatada töötoast, kus Fahrie õpetab meile huvide konfliktide uurimise kunsti. Selline teave on meie töö võtmeks, et tuua kõikjal õiglus, inimeste õiguste taastamine ja õigusriigi põhimõtete järgimine.

Siin on Farhie lühike ettekanne, mis toimus Aafrika suveräänsuse koalitsiooni käivitamine. WHO huvide konflikte paljastav teave kehtib võrdselt kogu inimkonna kohta kõigil kontinentidel.

Fahrie Hassan

Bio: Elukutse - molekulaarbioloog. Kvalifikatsioon: (Kaplinna Ülikool (UCT)). Bakalaureusekraad meditsiinilise biokeemia erialal (UCT). Eriala biokeemia, ensümoloogia, immunoloogia. Tööalane taust: Meditsiiniline loodusteadlane Keemilise patoloogia osakondades, Kaplinna Ülikooli meditsiinikooli ja Punase Risti lastehaigla. Lektor BTech Honours, meditsiinigeneetika, Cape Peninsula Tehnoloogiaülikool. Senior Principal Manager (Sahara-tagune Aafrika), Alliance Global. Peamine teaduslik müügijuht, Scientific Associates. Teadus- ja meediajuht, Lõuna-Aafrika Geenitehnoloogia Vabaühenduste Liit (SAfeAGE). Vanemuudiste toimetaja, raadiojaam Radio786.

Teemad on järgmised:

  • "Maailma valitsejad": varahaldusettevõtted, Blackrock, Vanguard ja Statestreet, kes kontrollivad suurt farmaatsiat, suurt meediat, paljude riikide majandust ja peaaegu kõiki peamisi tööstusharusid.
  • WEF, Klaus Schwabb, intsestuaalsete suhetega ja põimib kõik kovid operaatorid.
  • Kuidas WHO "vabatahtlikud" toetajad saavad määrata, kuidas vahendeid kasutatakse, ja seega kontrollida WHOd. Bill ja Melinda Gatesi fond on rohkem kui poole rahastamisest allikas ( ~45% otse, kuid nende kaudne rahastamine suurendab seda ~60%-ni ); seega kontrollib "Genotsiidi Bill" WHO-d. WHO manipuleerib maailmaga mitte meie tervise, vaid nende psühhopaatiliste investorite huvides, kelle kasum ületab kaugelt nende investeeringuid.
  • Samal ajal oleme meie, maksumaksjad, sunnitud rahastama WHO-d kui "hinnatud" maksumaksjaid, mis tähendab, et nad "võivad" kasutada meie raha nii, nagu nad soovivad... sealhulgas meie vastu.
  • Fahrie paljastab rohkem üksikasju ja jälgi rüvedast WHO direktorist dr Tedros Adhanom Ghebreyesusist, keda ta täpselt kirjeldab kui "globaalse eliidi "prostituuti" .
    Fahrie paljastab siin ka WHO pressiesindaja dr Maria Van Kerkhove'i, kes oli varem võltsprognooside marionett Niel Fergusoni õpilane; kõik SAGE (WHO strateegiline ekspertide nõuanderühm) 15 liiget, kes on täielikult vastuolus Gatesi, Pfizeri jne. suhtes. ; WHO ülemaailmne vaktsiinide tegevuskava, mis pani Gatesi fondi, GAVI ja Fauci NIH-i ülemaailmsete "vaktsiinide" plaanide eest vastutama; GAVI; valitsustevaheline läbirääkimisorgan INB; rahvusvaheliste tervishoiueeskirjade komitee (IHR); Helen Reese; ja prof Salim Abduol Karim, keda kirjeldatakse kui "Lõuna-Aafrika Fauci".  

Sügavussukeldujatele:

Surma, kasumi ja kontrolliga seotud seosed ja sissejuurdunud mängijad kogu kovidiiditööstuses on sügavad. Sügavussukeldujatele, siin on palju üksikasjalikum Fahrie ettekanne WHO huvide konfliktide kohta.

Fahrie Hassan räägib otseülekandes 18. juuli WCH üldkogul aadressil. 2PM EDT. Juurdepääs siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Tänan teid oma tegevuse eest ja jätkates õppimist, jagamist ja toetus meie töö. Me oleme selles koos. - Dr. M. Trozzi

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti

Aafrika suveräänsuse koalitsioon

ASC käivitamise ajendiks on ka vastupanu ebademokraatlikele arengutele, mis ohustavad Aafrika ja kõigi rahvaste suveräänsust. Neid ohte juhivad WHO ja seeläbi ka ÜRO ja WEF. ASC usub, et koos on olemas parem viis tervise, autonoomia ja suveräänsuse tagamiseks.