Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

ER Doctor Whistleblower paljastab Myocarditis | Awake Kanada

Varjatud näod düstoopilises Kanadas, kus arste kiusatakse taga õigete tegude tegemise eest.

Tänu Awake Kanada selle lühikese 7-minutilise video eest, milles osaleb Kanada erakorralise meditsiini arst. Tema identiteet on varjatud, et kaitsta end kuritegelike ja kuritegelike meditsiiniliste reguleerivate asutuste eest, kes kiusavad taga kõiki seadusi järgivaid ja eetilisi arste Kanadas. Siin selgitab see anonüümne arst väga hästi mitmesuguseid asju, sealhulgas kovidiini süstimise järgset müokardiiti ja selle drastilisi pikaajalisi mõjusid noortele sunnitud ohvritele, kelle jaoks kovidiin ise ei kujutanud endast mingit statistiliselt tõsist ohtu. Siin näete ultrahelivideot, mis näitab põletikulise südame talitlushäireid. See arst kinnitab ka, et süstid ei lõpeta nakkust ega nakkuse edasikandumist ning nende sunnitud ohvritel suureneb dramaatiliselt paljude haiguste, sealhulgas covidi ja surma oht. Tema hoiatus ja üleskutse arstidele kannab oma varjatud identiteedi paradoksaalsust. See tuletab meile meelde, kui düstoopilised on asjad WEF/WHO/Covid-režiimi poolt okupeeritud riikides, nagu Kanada.

Juba varasest ajast alates on Awake Canada ja selle asutaja David Cheyne võidelnud Kanada meeste ja naiste kuritarvitamise vastu, seisnud meie seaduslike õiguste eest ja aidanud meil neid mõista.Siin on Awake Canada asutaja David Cheyne'i lühike essee..

Võib-olla kohtume peagi selle hea arstiga varjamatult.

Siin on üks esimesi arste Ontarios, kes tegi sarnast tüüpi esinemise, mis paljastas kovide tõde, juba 2020. aasta mais, vaid 2 1/2 kuud pärast lukustamist ja kuritarvitamist. Näete, kuidas arstid juba siis teadsid, et neile pannakse suu kinni; muidu oleksid need avatud arutelud, mis ei nõuaks segatud hääli ja nägusid.

Tänan teid selle eest, et jätkate uurimist ja teadmiste jagamist teadusest, poliitikast, kuritegudest ja varjamistest, mis on seotud kovide ajastuga. Üheskoos saame me praegusest ja haletsusväärsest kurjusest jagu. Teie teod, palved ja toetus on kõik olulised ja hinnatud. - M Trozzi, MD

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti