Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

CA tervishoiuminister Duclos deklareerib igavese Covid-süstimise

See on õudne. Süstid on haigus, mitte ravi.

Vaadakem Kanada nn tervishoiuministri Jean-Yves Duclos'i uusi düstoopilisi avaldusi. Meil on suur põhjus muretsemiseks.

Minu arvates:

Palun võtke arvesse järgmisi probleeme seoses kovidiini süstimisega:

1 Niinimetatud "vaktsiinid" on tekitanud kordades rohkem surmajuhtumeid kui kõik vaktsiinid kõigi haiguste vastu kolmekümne aasta jooksul kokku.

2 Nende süstide tõttu on inimestel palju suurem risk haigestuda koviidi-19-haigusse kui inimestel, kes ei saa süstida. Näiteks näitab hiljutine Kanada statistika 2,5 korda kõrgemat nakkusemäära kahekordselt süstitud inimestel ja enam kui 3 korda kõrgemat nakkusemäära kolmekordselt süstitud inimestel, võrreldes looduslike inimestega.

5.3.6 LOA ANDMISE JÄRGSETE KÕRVALTOIMETE KUMULATIIVNE ANALÜÜS PF-07302048 (BNT162B2) KOHTA KUNI 28. VEEBRUARINI 2021 SAADUD ARUANDED

¨Raseduse tulemused 270 raseduse puhul olid järgmised. spontaanne abort (23), tulemus ootel (5), enneaegne sünnitus koos vastsündinu surmaga, spontaanne abort koos emakasisese surmaga (kumbki 2), spontaanne abort koos vastsündinu surmaga ja normaalne tulemus (kumbki 1). 238 raseduse kohta ei esitatud tulemusi.s (pange tähele, et iga kaksiku kohta esitati 2 erinevat tulemust ja mõlemad loeti).¨ ¨ ¨ ulesid.

Pfizeri enda dokumentatsioon, lk 12

Mis siis ajendab Trudeau režiimi ja Kanada "tervise" ministrit Jean-Yves Duclos'i?

Süstid on probleem, mitte lahendus.

Sõbrad, SARS CoV2 viiruse, mis käivitati 2019. aastal, suremus oli maksimaalselt 0,3%. Wuhanis, kus ei ole nn vaktsiine, on üks ligi kümne miljoni inimese uuring näitas, et nakkus oli sisuliselt möödas ja loomulikult juba paar kuud pärast nende lühiajalise lukustuse lõpetamist seljataga.

Ometi on maailma kõige enam süstivatel riikidel, nagu Kanada, endiselt probleem ning nakkuste ja surmajuhtumite arv on kõige kõrgem. Miks ja kuidas? Siin on selgitus, mille ma esitasin 12. detsembrilth, 2021 Brasiilias toimuval maailmakongressil:

Täname õppimise, jagamise ja toetades meie missioon.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti