Tutvuge dr Crystal Luchkiw'ga

Kaastundlik ja hoolas arst, keda CPSO ründab eetilise hoolduse pakkumise eest, mitte inimeste töötlemise eest vastavalt kovide päevakorrale.

Dr. Crystal Luchkiw on suurepärane arst, keda Ontario arstide ja kirurgide kolleegium (CPSO) on kuritarvitanud ja peatanud. Ta järgib ammu väljakujunenud meditsiinilisi ja eetilisi tavasid, mitte ei töötle inimesi Covid-19 tegevuskava järgi.

Tänu ja toetus Kanada ühele parimale allikale tõelise ajakirjanduse kohta Bright Light Uudised selle suurepärase intervjuu eest.

Dr. Luchkiw peatati 17. märtsil 2022. aastal, kuna väideti, et ta andis meditsiinilise erandi Covid-19 süstimiseks. Kujutage seda ette: Dr. Crystal'i süüdistatakse selles, et ta kirjutas märkuse selle toetuseks, et kedagi ei süstitaks sunniviisiliselt radikaalse eksperimentaalse nanotehnoloogilise geneetilise kokteiliga, mida jätab kolme kuu jooksul 3% inimestest surma ja 28% vigastada. (Pfizeri enda dokumentide kohaselt) ja tapab unbvõin imikud, nakkuse puhul, mille suremus on väiksem kui 0,3%. Samuti, nagu me ennustasime inimesed, kes on kõige rohkem süstinud, saavad nüüd kõige rohkem kovid-19 nakkusi. Need nn "vaktsiini" süstid üldiselt kerge haigus, tuleb koos covid-19 infektsiooni suurenenud riskja palju rohkem surma ja haigusi (Üks, Kaks, Kolm).

JCCF-i põhiseaduse jurist Michael Alexander, kes kaitseb dr Luchkiw'd, ühineb vestlusega, et arutada CPSO ülemäärast tegutsemist ja nende ohtlikku tegevust, mis jättis 1600 patsienti kohe ilma arstiabita.

Kõrvaldades kõik arstid, kes ei allu kovid-agendale, keelab CPSO kõigile ontarlastele juurdepääsu ausale, Hippokratese vannet austavale tervishoiuteenusele.  

Luchkiw ja Alexander arutavad ka laiemat teemat korruptsioonist meditsiinis ja meditsiinipoliitikas, sealhulgas WHO pandeemiate lepingut, Bill Gatesi rolli ülemaailmse rahvatervise poliitika mõjutamisel ja muud...

Arvestades rekordiliselt palju surmajuhtumeid ja vigastusi, mis järgnevad ohtlikud covid-19 geneetilised süstid, on see tõeliselt perversne; väidete põhjal, et ta andis kellelegi süstimisest vabastava teatise, on CPSO peatanud dr Luchkiwi litsentsi, jättes tema patsiendid hätta ja ta ei saa töötada ega oma perekonda ülal pidada.

Vastandage seda Toronto Dr. Sun'i juhtumile. Dr Sun süstis umbes 500 last vanuses 6 kuud kuni viis aastat. Ta tegi seda hoolimata sellest, et süstimine ei ole selle vanuserühma jaoks heaks kiidetud, mitte et see tuleks kellelegi heaks kiita. Covid kujutab endast statistiliselt null riski tõsise haigestumise või surmajuhtumi tekkeks lastel.. Toronto Public Health teatas Dr. Sun CPSO-le, kuid CPSO lihtsalt jättis juhtumi läbi vaatamata jätkates samas innukalt kõigi eetiliste Ontario arstide kõrvaldamist, kes ei allu oma isandate tegevuskavale.  

Seepärast me protesteerime ja nõuame õiglust.

Palun ühinege teiste tõe ja vabaduse armastajatega CPSO peakorteris aadressil 80 College St Torontos homme, reedel, 24. juunil.th kell 13.00 kuni 16.00

Siin on teave reedesteks protestiavaldusteks kogu Kanadas teiste arstide ja kirurgide kolleegiumide juures, kes sooritavad samu tegusid. link plakatite kogumikule  Üheskoos seisame.

Me võime ka jälgida Dr Luchkiw on subpack.

Täname sõna levitamise eest ja meie missiooni toetamine.

Dr. Mark Trozzi

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti