Dr. Mark Trozzi

The Trozzi Report | 1. osa 1. episood | Dr Chris Shoemaker

Ivermektiini allasurumine

Kirjeldus

Nagu lubatud, olen alustanud podcasti. Siin on esimene episood, esimene osa, kus ma intervjueerin dr Chris Shoemakerit.

Dr. Shoemaker on Kanada veteranarst, kellel on laialdased kogemused erakorralise meditsiini, statsionaarse haiglaravi ja perearstiabi valdkonnas. Tal on ka ulatuslik kogemus ravikogemuse 19, kuid see toimub arstide ja kirurgide kolleegiumide ja teiste poolt Kanada arstidele kehtestatud piirangute raames.

Dr. Shoemaker osales covid-19 patsientidel alates covid'i käivitamisest 2020. aastal ja jätkas seda kuni 2022. aastani. Ta töötas Lääne-Ottawa Covid Care kliinikus. Ta kuulus ka Ida-Ontario Covid-19 reageerimisrühma. Töötades vanasõnaliselt covidi eesliinil, paljastasid dr Shoemakeri uuringud ja kogemused dramaatilise lahknevuse ja kontrasti tõeliste parimate tavade vahel, mis toimisid kogu maailmas , ja Kanadas kehtestatud tegevuskava vahel, kus arstide kätt väänatakse ja arstide ja kirurgide kolleegiumide poolt allutatakse.

Dr. Shoemaker räägib oma pettumusest, et ta teab, kuidas ravida kovidoosi, kuid tal ei lubata seda teha. Ta pidi saatma patsiendid koju ilma turvalise ja tõhusa elupäästva ravita, mis tema teada päästab elusid ja vähendab kannatusi vabades riikides üle kogu maailma. Dr. Shoemaker on nüüd üks Kanada meistritest, kes õpetab meile tõelist teadust, annab häid nõuandeid ja paljastab koviidi tegevuskava korruptsiooni ja kuritegevuse. Ta on väga hästi uuritud ja selgitab asju selgelt ja nauditavalt. Tema DARPA e-kirjade paljastused seoses ivermektiini ja kovidiidiprogrammiga on šokeerivad.

Palun ühinege teiste tõe- ja vabadusearmastajatega, et protesteerida CPSO vastu Torontos sel reedel, 24. juunil kell 13-16. Rohkem info saadaval temae.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti