Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

The Trozzi Report | 1. osa 1. episood | Dr Chris Shoemaker

Ivermektiini allasurumine

Kirjeldus

Nagu lubatud, olen alustanud podcasti. Siin on esimene episood, esimene osa, kus ma intervjueerin dr Chris Shoemakerit.

Dr. Shoemaker on Kanada veteranarst, kellel on laialdased kogemused erakorralise meditsiini, statsionaarse haiglaravi ja perearstiabi valdkonnas. Tal on ka ulatuslik kogemus ravikogemuse 19, kuid see toimub arstide ja kirurgide kolleegiumide ja teiste poolt Kanada arstidele kehtestatud piirangute raames.

Dr. Shoemaker osales covid-19 patsientidel alates covid'i käivitamisest 2020. aastal ja jätkas seda kuni 2022. aastani. Ta töötas Lääne-Ottawa Covid Care kliinikus. Ta kuulus ka Ida-Ontario Covid-19 reageerimisrühma. Töötades vanasõnaliselt covidi eesliinil, paljastasid dr Shoemakeri uuringud ja kogemused dramaatilise lahknevuse ja kontrasti tõeliste parimate tavade vahel, mis toimisid kogu maailmas , ja Kanadas kehtestatud tegevuskava vahel, kus arstide kätt väänatakse ja arstide ja kirurgide kolleegiumide poolt allutatakse.

Dr. Shoemaker räägib oma pettumusest, et ta teab, kuidas ravida kovidoosi, kuid tal ei lubata seda teha. Ta pidi saatma patsiendid koju ilma turvalise ja tõhusa elupäästva ravita, mis tema teada päästab elusid ja vähendab kannatusi vabades riikides üle kogu maailma. Dr. Shoemaker on nüüd üks Kanada meistritest, kes õpetab meile tõelist teadust, annab häid nõuandeid ja paljastab koviidi tegevuskava korruptsiooni ja kuritegevuse. Ta on väga hästi uuritud ja selgitab asju selgelt ja nauditavalt. Tema DARPA e-kirjade paljastused seoses ivermektiini ja kovidiidiprogrammiga on šokeerivad.

Palun ühinege teiste tõe- ja vabadusearmastajatega, et protesteerida CPSO vastu Torontos sel reedel, 24. juunil kell 13-16. Rohkem info saadaval temae.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti