Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Loomulikult rääkides | Suurimad tervisealased väljakutsed, millega me silmitsi seisame

Mida me oleme õppinud C19 viimase kahe aasta jooksul ja kuidas me liigume edasi parema maailma suunas.

30. mail pärast WCH (Maailma Tervisenõukogu) Parema tee konverents Ühendkuningriigis, ANHI (Alliance for Health International) asutaja dr Rob Verkerk PhD ja ANHI tegevkoordinaator Meleni Aldridge korraldasid need vestlused Lõuna-Aafrika dr Naseeba Kathrada ja minu, dr Mark Trozzi, osalusel. Meiega liitus ka minu poeg Rain Trozzi, kes on noorte aktivistide kogukonna asutaja nimega Over To Youth.

Ei olnud mingit proovi, vaid lihtsalt otsustati käsitleda kolme teemat: vaatenurk meie ees seisvatele suurimatele tervishoiuprobleemidele, mida oleme viimase kahe aasta jooksul C19-st õppinud ja kuidas me liigume edasi parema maailma suunas.

Kõnelejate kohta

Dr. Rob Verkerk

Dr. Rob Verkerk PhD on asutaja Alliance for Natural Health International. ANH International on suurepärane ausa ja aruka terviseinfo allikas. Soovitan nende tööd kõigile, kes soovivad elada kauem ja tugevamalt. Oleme viimase 2 aasta jooksul korduvalt kasu saanud dr Verkerki tööst (1,2,3,4,5).

Meleni Aldridge

Meleni Aldridge on integratiivse meditsiini praktik. Ta on ANH Internationali tegevkoordinaator ja Alliance for Natural Health USA juhatuse liige. Ta on tihtipeale nähtamatu jõujõud paljude suurepäraste ANHI uuringute ja nõuannete taga, mida me oleme teiega varem jaganud.

Dr Naseeba Kathrada

See on minu esimene võimalus tutvustada teile ka üht teist suurt kangelast meditsiinilise tõe ja vabaduse liikumises, dr Naseeba Kathrada't. Dr Kathrada ja dr Verkerk on WCH tervishoiu- ja humanitaarteaduste komitee, mille liige olen ka mina, kaasesimehed. Dr Kathrada saavutusi on liiga palju, et neid loetleda. Ta on korraldanud paljusid kovisiooni tõe sümpoosione üle maailma. Ta on Lõuna-Aafrikast pärit arst, nii koduse juhtimise koviidi meeskonna kui ka uue SA tõeliste uudiste platvormi asutaja. VUKA SA.

Rain Trozzi

Rain Trozzi on Trozzi meeskonna oluline liige. Ta on ka ettevõtte Üle noorterahvusvaheline organisatsioon, mis ühendab noori visionääre omavahel ja loob sillad mentorite juurde, keda nad vajavad oma püüdlustes edu saavutamiseks.

Tänu dr Verkerkile ja ANHI meeskonnale nende vestluste korraldamise eest ning nende järjepideva põhjaliku uurimistöö ja suurepäraste nõuannete eest.  

Dr. Mark Trozzi

Ela kauem ja tugevamalt. Siin on suurepärane uus raamat dr Verkerkilt ja Meleni Aldridge'ilt, mis sisaldab täpseid ja hõlpsasti praktikas rakendatavaid toitumisalaseid teadmisi: https://shop.anhinternational.org/collections/e-books

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti