Dr. Mark Trozzi

Abi C-19 "vaktsiin" vigastatud inimestele | Olulised üksikasjad

Tunnustamine, toetamine ja ravi. Pidevad teadusuuringud süstimisohvrite taastumise toetamiseks

Hoolimata kaheaastasest intensiivsest pühendumisest teadusuuringutele, avalikule haridusele ja aktivismile, on paljusid armastatud naisi, mehi ja isegi lapsi sunnitud ja neile on süstitud ohtlikke geneetilisi kokteile. Samuti, vaatamata hulgale tõenditele surma ja kahjulike tagajärgede kohta pärast neid süsti, jätkavad paljud valitsused ja institutsioonid Big Pharma, Gatesi ja Fauci kruusarongis. Nad kasutavad porgandit, keppi ja inimõiguste eiramist, et sundida süsti tegema ja taga kiusata eetilisi teadlasi, arste, ajakirjanikke ja aktiviste. Paljudes kohtades, nagu näiteks Kanadas, ei ole inimestel võimalik saada ravimeid eetiliste arstide poolt, sest kuritegelik ravimiäri on need arstid oma positsioonidest ilma jätnud.

Paljusid inimesi on süstitud. Paljud on surnud. Paljud on vigastatud. Me eeldame, et järgneb veel palju rohkem vigastusi, sest pikaajaline mürgine mõju on arvukas ja sügav (Üks, Kaks).

Siin on erakorraline 6. juuni 2022. aasta WCH üldkoosolek, mis keskendub inimeste aitamisele, kes kannatavad covid-19 süstide halbade mõjude all. Palun jagage seda kaugelt ja laialt arstide ja kannatanutega. Me peame lõpetama eitamise ja tegelema selle massiivse kasvava tervisekriisiga. See on palju suurem kui kovid kunagi oli.

Esinejad ja ajatemplid

James Wells

James Wells, on endine Euroopa Parlamendi liige Whales. Ta jagab lugusid süstikavigastuse saanud inimestest; nende eitamine ja hooletusse jätmine. Ta ja Ühendkuningriigi CV perekond on koostanud Dokumentaalfilm "Kiri minu parlamendiliikmele" ja toetada Sir Christopher Chope'i parlamendiliikme vaktsiinikahjude seaduseelnõu mis läbib Ühendkuningriigi parlamendi. Nad püüavad lõpetada eitamise ja toetada paljusid kannatanuid. James algab aadressil 11:55.

James Wells

Dr. Richard Urso on üks maailma juhtivaid Covid-19 ravimise tipptegijaid. Covid-kriis on nihkunud lihtsa covid-19-haiguse vähenemisest kuritegelikult sunnitud süstide tõsisemate mõjude suunas. Dr. Urso ja tema meeskond on nüüd koviidi "vaktsiiniga" vigastatute ravi eesliinil. Dr Urso alustab aadressil 46:10.

Dr. Pierre Kory

Dr. Pierre Kory, on ka maailma tipptegija covid-19 ravimisel ja leiab, et tema meeskonna tähelepanu on nüüd keskendunud paljude süstimiskampaaniate ohvrite ravimisele. Dr. Koryga ühineb tema kaasasutajaks olev FLCCC Alliance, Dr. Paul Marik. Nad jagavad arenevaid meetodeid, mida kasutatakse, et aidata kovidiidiidi "vaktsiini" vigastatud inimesi. Praegune FLCCC nõuanded vigastatute raviks on esitatud siin.. Dr. Kory alustab aadressil 1:09:20.

Palun levitage sõna

Dr. Mark Trozzi

Palun jagage seda materjali arstide, tervishoiutöötajate ja vigastatutega. Me peame lõpetama eitamise, tunnistama probleeme ja tulema appi sellele massilisele ja kasvavale süstimisvigastustega meeste, naiste, poiste ja tüdrukute massilisele ja kasvavale lainele.

Maailma Tervisenõukogus jätkame oma praegust keskendumist inimeste aitamisele, kes on saanud vigastada kovid-19 "vaktsiinide" tõttu. Homme, 13. juunil 2022 toimuval üldkogul sukeldutakse sellesse teemasse põhjalikumalt. Olete soojalt oodatud ühinema kell 2PM DST (Toronto).

Palun kasutage ja jagage paljusid ressursse, mida eetikaeksperdid aadressil Maailma Tervisenõukogu jätkame oma tegevust, et teenida tõeliselt inimkonda ning meie püüdlusi tervise ja õnne poole.

Nii WCH kui ka Trozzi meeskond hindavad kõrgelt teie tegevust, palveid ja toetust.

Tänud ja õnnistused,

MT

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti