Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Ryan Cole | Lipiidide nanoosake + geen on tuumapomm

Erakordne dr Ryan Cole'i intervjuu

Siin on erakordne tõega täidetud 20-minutiline intervjuu dr Ryan Cole'ile, kes on pärit Bright Light Uudised. Koviidsüstid ei anna mingit kasu. Need on äärmiselt ohtlikud ja jätavad paljud inimesed surnuks või vigastatuks, ja neid on veel rohkem. Süste manustavad kuritegelikult mõned maailma kõige halastamatumad ja ebausaldusväärsemad inimesed.

Ausate arstide tagakiusamine, vabadust armastavate veoautojuhtide arreteerimine ja tõsiteadlaste tsenseerimine ei muuda fakte. Ravimite süstimiskampaaniad on vägivallakuritegu. Dr. Cole on üks maailma kõige teadlikumaid arste sellel teemal. Ta teeb suurepärast tööd, selgitades ajakohast teadust meile kõigile arusaadavas keeles.

Tänan teid Bright Light News

Siin on lühiartikkel seoses tsitaadiga (vasakul), millele viidatakse Dr. Cole Bright Light News'i intervjuus. Palun külastage Bright Light Uudised erakordse tegeliku ajakirjanduse puhul ja toetada nende vaprat pühendumust tõe edastamisele ja elude päästmisele.

Ontario arstide ja kirurgide kolleegium ründab mind jätkuvalt intensiivselt selle eest, et ma räägin teile tõtt, päästsin elusid ja katkestasin kuritegeliku kovidiidiidiettevõtte. Oleme jätkuvalt täielikult pühendunud ja töötame selle nimel, et edendada kovidiidide tõe- ja õigusemõistmise liikumist mitmel rindel, nii nähtaval kui ka nähtamatul tasandil. Olles ohverdanud oma karjääri ja sissetuleku, vajan ja hindan teie toetust: https://drtrozzi.org/donate/ 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Z oddajo tega obrazca se strinjate, da boste prejemali tržna e-poštna sporočila od: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Svojo privolitev za prejemanje e-poštnih sporočil lahko kadar koli prekličete z uporabo povezave SafeUnsubscribe®, ki jo najdete na dnu vsakega e-poštnega sporočila. E-pošto servisira Constant Contact
etEesti