Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

On tõesti olemas parem viis | Video värskendus

Registreerun siit rindelt; väsinud, kuid inspireeritud!

Pärast päevast hindamist ja planeerimist koos tõeliste globaalsete liidritega, millele järgnes kolm päeva koos 60 maailma tippeksperdiga tervishoiu ja ravimise alal, samuti sadade valgustatud ja armastavate hingedega, kes osalesid Maailma Tervisenõukogu parema tee konverentsil; olen inspireeritud, mul on palju teha, seedida, uurida ja jagada.

Lühike ja loodetavasti inspireeriv ülevaade parema tee konverentsist.

Ma luban, et jään missioonil hoolsalt tegutsema ja olen tänulik ka nende oluliste asjade eest, mida te teete. Tänan teid toetuse eest.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti