Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Kuidas Covid "vaktsiinid" halvavad immuunsüsteemi | 2. osa 5-st

Süütud immuunsüsteemi blokeerimine ja selle arengu takistamine, eriti lastel. Algne antigeenne patt

Selle video kohta

Siin on teine viiest lühivideost, milles selgitatakse, kuidas sunniviisilised kovidiini süstid kahjustavad nende ohvrite immuunsüsteemi, muutes nad haavatavamaks koronaviiruste ja muude infektsioonide, samuti vähi suhtes. Selles teises videos selgitame, kuidas süstid häirivad kaasasündinud immuunsüsteemi toimimist ja arengut, eriti lastel. Selgitatakse "algset antigeenset pattu". Teadmised on võim. Aitäh, et uurite teadust ja jagate teadmisi.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti