Dr. Mark Trozzi

Jääge sihikule (WHO) ja naerda veidi

Eesmärk on WHO. Kuid Iron Willil on ka meile mõned naerud ja arusaamad

Soovitan tungivalt, et me jääksime eesmärgi juurde; eesmärk on WHO. Palun nõudkem kõik, et meie valitud valitsuse esindajad astuksid väga jõuliselt WHO vastu, blokeeriksid IHRi muudatusettepaneku, lükkaksid tagasi pandeemiaks valmisoleku lepingu; lahkuksid, rahastaksid, uuriksid ja võtaksid WHO-d vastutusele. Tuletagem meie riigiametnikele meelde, et me jälgime ja et nad mängivad meie ja meie laste eludega. Palun vaadake Eilne postitus WHO peatamise kohta. Me toome teile lähipäevil rohkem ressursse, kuid kasutame maksimaalset loovust sellega, mis meil täna on, et aidata Maailma Terviseorganisatsiooni kastreerida ja lõpetada.

Võimaldame ka iseendale jõudu ja tõstame oma tuju vaimustust vaimuka huumori ja mõtteterade abil. Vaadake "That Friday Show" viimast saadet "Strong and Free Canada" ("Tugev ja vaba Kanada"). Uus saade on leidnud hoo sisse!

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti