Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Jääge sihikule (WHO) ja naerda veidi

Eesmärk on WHO. Kuid Iron Willil on ka meile mõned naerud ja arusaamad

Soovitan tungivalt, et me jääksime eesmärgi juurde; eesmärk on WHO. Palun nõudkem kõik, et meie valitud valitsuse esindajad astuksid väga jõuliselt WHO vastu, blokeeriksid IHRi muudatusettepaneku, lükkaksid tagasi pandeemiaks valmisoleku lepingu; lahkuksid, rahastaksid, uuriksid ja võtaksid WHO-d vastutusele. Tuletagem meie riigiametnikele meelde, et me jälgime ja et nad mängivad meie ja meie laste eludega. Palun vaadake Eilne postitus WHO peatamise kohta. Me toome teile lähipäevil rohkem ressursse, kuid kasutame maksimaalset loovust sellega, mis meil täna on, et aidata Maailma Terviseorganisatsiooni kastreerida ja lõpetada.

Võimaldame ka iseendale jõudu ja tõstame oma tuju vaimustust vaimuka huumori ja mõtteterade abil. Vaadake "That Friday Show" viimast saadet "Strong and Free Canada" ("Tugev ja vaba Kanada"). Uus saade on leidnud hoo sisse!

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti