Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Meie kohustus ellu jääda

Isegi kui politsei, sõjavägi ja kohtud ebaõnnestuvad, peame me ellu jääma ning taastama inimõigused ja õigusriigi põhimõtte.

Mul oli au, kui dr Sam Dube palus mul anda lõpukommentaarid intervjuule "Viies arst", mille ta andis hiljuti kolmele Maailma Tervisenõukogu juhile: Dr Kat LIndley, põhiseaduse jurist Michael Alexander ja mina, seoses WHO kiirelt arenevate strateegiate peatamisega, et allutada maailm globaalsele diktatuurile.  

Armu poolest on need kaksteist minutit täis kasulikku infot. Kui see resoneerib teiega, siis soovitan võtta ka minu kolleegide olulisi teadmisi, kogu intervjuu siin: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti