Tänapäeval on tõde kummalisem kui väljamõeldis.

Palun mõelge, kui kergeusklikud on arstiabi korraldused, mida tervishoiuministeeriumid, arstide ja kirurgide kolleegiumid, CDC ja teised arstidele välja annavad.

Kui mõni Ameerika CDC, NIH, meditsiiniliste litsentside andmise asutused või Kanada provintside arstide ja kirurgide kolleegiumid, föderaalsed või provintside tervishoiuministeeriumid või sarnased institutsioonid mis tahes covid-agendat järgivast riigist maailmas kirjutaksid ausa kirja selle kohta, mida nad teevad, siis see kõlaks nagu see Steve Kirschi kiri. See oleks tõesti CPSO aus märgukiri Ontario arstidele nende määratud rollist valetamises ja tapmises ning karistustest arstidele, kes sellega kaasa ei lähe.  

Tänapäeval on tõde tõesti kummalisem kui väljamõeldis.

Meditsiini uued reeglid - Steve Kirschi poolt

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti