Dr. Mark Trozzi

Selle JAILING aeg! Kui oluline on uus teave selle kohta, et Pfizer/FDA varjas andmeid vaktsiini riski kohta pärast süstimist? Kui oluline? Nagu mu sõber Doug ütleks, päris "f-in" oluline, lõpetage vaktsineerimine kohe!

Ma ei saa öelda teisiti Ameerika, Kanada, Suurbritannia, Austraalia, kõigile inimestele, et need vaktsiinid on ebaefektiivsed, ei toimi ja tapavad teid; 4 Apokalüpsise ratsanikku.

Under New CEO Albert Bourla, Pfizer Is Reshaping Itself
Albert Bourla, Pfizeri tegevjuht

Albert Bourla, Pfizeri tegevjuht, tuleb panna vande alla ja sundida andma tunnistusi. Sama kehtib ka Moderna Banceli kohta. Nende kahe puhul on midagi, mis haiseb taevani. Nad peavad andma tunnistusi koos Fauci ja Francis Collinsiga, need 4 apokalüpsise ratsanikku. Nad tõepoolest toimetasid katku, katku, nälga, surma ja hävingut. Ma teen Walensky ja Birx 2 täiendavat ratsanikku.

Teile valetati, teile kõigile valetati esimesel päeval. Ma olen öelnud, et POTUS Trumpi eksitati rängalt ja ta oleks pidanud vallandama Fauci ja Collins ja Birx; nende lukustuspoliitika tappis inimesi, tappis lapsi, ja nüüd nende vaktsiinipoliitika, see mRNA lipiidide nanoosakeste platvorm on laastav, tuleb peatada.

Pfizeri uus dokumendimurd, nagu me nüüd teada saame, on laastavam kui esialgne, mis näitas, et surmajuhtumeid oli 1223, kui Pfizer ütles, et neid oli vaid käputäis, ja isegi siis nägime rohkem surmajuhtumeid vaktsiinirühmas. Pfizer valetas esimesel päeval. Nüüd saame teada, et nad tahtlikult ei öelnud inimestele, et esimestel päevadel pärast vaktsiini manustamist olete nakkusohtlik ja ei tohiks olla väljas. Iga tegevus, mida need loomad tegid, tappis inimesi.

Telangana: 17 jails close as prisoner headcount goes downSee on see, mida te PEATE nüüd mõistma ja vaidlustama valitsuse, vaidlustama CDC, NIH, FDA, Fauci, Walensky, Biden, kõik nad, Francis Collins, vaidlustama Kanada valitsuse ja Theresa Tami ja Howard Njoo, Dough Ford, kõik nad ebaõnnestusid ja nende süstimispoliitika kahjustas kanadalasi, vaidlustama Doug Fordi surmajuhtumite eest, mis on tingitud lukustustest ja süstidest; kõik ka Trumpi administratsiooni all, kes seda tegid, kõik nad, sest nad teadsid ja pidid teadma, et süstimine oli pettus ja kahjulik, nad teadsid, et esialgne 95% suhtelise riski vähenemine oli vale, andmed olid pettus! Kui see, mida nad tegid, põhjustas surmajuhtumeid, siis peame paljud neist vangi panema!

Mis on nüüd esile kerkimas? Mida me teame Pfizeri uute andmete põhjal, mida nad püüdsid 75 aastat varjata?

1)

Esialgne vaktsiini tõhusus, mida kasutati heakskiidu saamiseks, oli teadlikult ülehinnatud. Nad valetasid. Kui on negatiivne tõhusus esimese 2 nädala jooksul pärast süstimist, tuleb seda arvesse võtta. Need andmed ei ole "vaktsineerimata", vaid "vaktsineeritud". Nüüd teame, et seda ei arvestatud, ja see on hävitav, sest tehti poliitikat, et karistada vaktsineerimata inimesi, kuigi nakkused, erakorralise meditsiini osakond ja surmajuhtumid olid tegelikult vaktsineeritud inimestel ning CDC, NIH ja FDA teadsid seda ja valetasid. Varjasid seda. Fauci ja Walensky peavad andma tunnistusi selle kohta, miks nad määratlesid vaktsineeritud ainult pärast esimesi 14 päeva. See oli absurdne ja mõttetu ning tõesti peaaegu kriminaalne, sest seda tehti selleks, et ajada eksitavat narratiivi, et sundida inimesi vaktsiini saama.

2)

Kõik edasised andmed, mida levitatakse vaktsineeritud ja vaktsineerimata vaktsiinide nakatumise, haiglaravi ja kogunenud surmajuhtumite arvu kohta, on samuti teadlikult valed. Pettus, vale. Tehtud pettuse eesmärgil. CDC ja NIH ja Fauci tegid seda. Ja Francis Collins, et kaitsta ebaõnnestunud ja ohtlikku süsti. Kui vaktsineerimise tõttu on mingil hetkel negatiivne tõhusus, tuleks need inimesed lugeda vaktsineeritud, mitte vaktsineerimata inimesteks. Tõepoolest, võib olla, et suurim nakatumise (ja hospitaliseerimise ja surmajuhtumite) määr on toimunud esimese nädala või kahe jooksul pärast süstimist ja need inimesed pandi vaktsineerimata, mitte vaktsineeritud hulka, et vaktsineerimata inimesed näeksid välja kohutavalt ja ohtlikud. Meil on jälle halvad andmed ja see oli tahtlik moonutamine. Niipea, kui inimene oli vaktsineeritud, teame teie ja mina, et ta oleks pidanud kuuluma vaktsineeritute kategooriasse. Kui keegi oli vaktsineeritud, oleks pidanud ta samuti kuuluma vaktsineeritud kategooriasse. Seda ei juhtunud. Walensky jt. hoolitsesid selle eest ja neid tuleb selle pettuse eest karistada. Meil on veel hullemad andmed pettuse kohta, mis ei ole optimaalne. Vaktsineerimata inimesi karistati siis katastroofiliselt ja ebaõiglaselt vaktsineeritute kasuks. Vaktsineerimata jäid laimatud, laimatud, rünnatud. Vaktsineerituid karistati seejärel ebaõiglaselt vaktsineeritute kasuks. Ja nii edasi. Valitsuse ja CDC ja NIH, Bourla, Fauci, Francis Collinsi jne. hullumeelsus. Kelmid IMO.

3)

Kõige tähtsam on see, et me teame nüüd kindlalt, et esimesel nädalal või nii olid sa tulistamise järel haavatavad ja meil olid uuringud, mis seda näitasid. Kuid kedagi ei hoiatatud, et nad on eriti vastuvõtlikud infektsioonile esimesel nädalal või kahel vaktsineerimisjärgsel nädalal, ja mitte ainult COVID-viiruse, vaid kõigi infektsioonide/patogeenide suhtes, ja et nad peaksid olema väga ettevaatlikud. Arvatavasti samal põhjusel, miks nakkusoht suurenes, vähenes ka inimese immuunsüsteemi võime nakkusega võidelda esimesel nädalal või kahel. Seega kahekordne häda. Suurem nakkusoht JA halvemad tulemused varajase nakatumise korral pärast vaktsineerimist immuunsupressiooni tõttu. See on see, mida Ühendkuningriigi, Šotimaa tegelikud andmed näivad näitavat. See tähendab, et inimesed hukkusid selle tõttu (kui soovite, võite hinnata algset taustamäära ja seda tagasi võtta, et välja arvutada ülemäärased surmajuhtumid esimesel või kahel nädalal pärast vaktsineerimist). See jätkub tänaseni ja on veelgi murettekitavam, kuna me oleme jõudnud 4. ja 5. süstini, mis puudutab kõige enam ohustatud inimesi. Ja keegi ei ütle neile, et esimese nädala või kahe jooksul pärast vaktsineerimist on nad märkimisväärses ohus. Tohutu risk. Paljud surid tänu sellele CDC ja FDA ja NIHi valele, et valetada, et te ei teaksite tõde süstimise kohta, kui palju kahju see tekitab.

4)

Samuti, kui nüüd selgub, et vaktsineeritavatelt jäeti tahtlikult varjata kohutavalt olulist teavet, siis kuidas anti kunagi teadlikku nõusolekut, kui vaktsineerituid ei teavitatud kunagi täielikult? See on võti. Kõik, mida need inimesed CDC-s ja NIH-s tegid, oli valetamine ja petmine. Fauci ja Walensky ja Bourla ja kõik nad peavad vastutama. Tundub, et neil oli see teave 2021. aasta mais olemas, miks siis Bideni administratsioon lubas inimestel end niimoodi hävitada ja haavatavaks teha? Kunagi ei olnud kunagi nõuetekohast teadlikku nõusolekut. See rikkus Nürnbergi koodeksit ja inimesed, arstid, riputati selle eest pärast Teist maailmasõda, see on nii tõsine.

Kui oluline on see uus ilmutus? Ma ütleksin, ja vabandage minu keelekasutus, et päris kuradi tähtis. Nii kuradi tähtis, et see on täna kõige kriitilisem teave ja süstid tuleb peatada täna, kohe, ja POTUS Trump PEAB seda juhtima. Nagu tähtsam kui peaaegu kõik muu praegu, kaasa arvatud Ukraina (eriti kuna ka selle kohta lendab nii palju BS'i). See lugu on tähtsam kui lugu CDC andmete varjamisest. Andmete varjamine on tõesti halb, teadlik valetamine andmete kohta, mis sul on olemas, on veelgi hullem, eriti kui sellel on reaalsed tagajärjed, sealhulgas potentsiaalne ja tegelik inimeste tapmine.

Aitäh Doug meie vaimukate arutelude eest, suur armastus.

Dr. Alexanderi veebisait: https://www.drpaulalexander.com

Dr. Alexanderi alampakk: https://palexander.substack.com/

Dr Alexander's GiveSendGo annetuste kogumine: https://givesendgo.com/G2BC6

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Aidake levitada sõna:

Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti