Dr. Mark Trozzi

Maailma suurim ivermektiini uuring näitab, et ivermektiini profülaktika toimib.

Lisaks paljastatakse varem mainekate ajakirjade teaduslik korruptsioon ja selgitatakse metaanalüüsi tähtsust.

Koronaviirused ja ACE2 retseptorid

Sunnitud covid-19 süstid või nn "vaktsiinid" on mürgised ja surmavad. Need ei takista nakatumist ega peata ühegi covid-19 variandi levikut.

Samal ajal takistab odav ja ohutu ravim ivermektiin haigestumist ning vähendab haiglaravi ja surmajuhtumeid.

Dr. Lucy Kerr on Doctors for Life Brasiilia asutaja. 4. aprillil 2022 esitas dr Kerr maailma suurima iivermektiini uuringu: COVID-19 puhul kasutatav ivermektiini profülaktika: Kogu linna hõlmav, prospektiivne vaatlusuuring 223 128 subjektiga, milles kasutati propensity score matching'i. Maailma Tervisenõukogu peaassambleele. Selles uuringus pakuti Itajai (Brasiilia) elanikkonnale ohutu ivermektiini profülaktilisi annuseid juulist 2020. aasta detsembrini. Iivermektiini profülaktiline annus, mida kasutati, oli vaid 0,2 mg kg kohta kahel järjestikusel päeval, mida korrati viieteistkümne päeva tagant. Analüüsi kaasati 159 561 isikut: 113 845 (71,3%) ivermektiini kasutajat ja 45 716 (23,3%) mittekasutajat. Ivermektiini profülaktika üksi vähendas infektsioone 44% võrra, haiglaravi 56% võrra ja surmajuhtumeid 68% võrra.

Selles WCH-videos, mis algab 17:20, paljastab Brasiilia endokrinoloog dr Flavio Cadegiani, Corpometria Instituudi asutaja, president ja meditsiiniline direktor, äärmusliku erapoolikuse ja jultunud pettuse, mida varem usaldusväärsed meditsiiniajakirjad kasutavad. Dr. Cadegiani selgitab, kuidas põhjalikud uuringud, mis näitavad ivermektiini ja teiste ümbertöödeldud ravimite kasulikkust koviidi-19 raviks, lükatakse tagasi ja surutakse maha; samal ajal reklaamitakse halva kvaliteediga uuringuid, milles väidetakse, et need ravimeetodid on ebatõhusad. See on teaduslik pettus, mis põhjustab surma ja kahju.

Miks see toimub? "Pandeemiline" hädaolukord ja poliitiline tegevuskava, mida see teenib, ei saa säilida sellise tõhusa ravi nagu ivermektiin suhtes. Samuti välistaks ohutu ja tõhusa ravimeetodi tunnustamine koviidi puhul "hädaolukorra kasutamise loa" ohtlike eksperimentaalsete geneetiliste süstide jaoks, mida massidele peale surutakse.

Lõpuks selgitab dr Tess Lawrie lühidalt metanalüüsi tähtsust, et vältida segadust, mida tekitavad positiivsetest andmetest hoolimata negatiivsete järeldustega uuringud.

Dr Kerr ja dr Cadegiani vastavad küsimustele alates 40:00.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti