Michael Alexander & dr Trozzi | Vaccine Choice Canada üritus

Kanada põhiseaduse jurist Michael Alexander ja dr Trozzi koos Vaccine Choice Kanadaga 13. aprill 2022

Kaks kõige ohtlikumat ja tigedamat organisatsiooni maailmas on Maailma Majandusfoorum ja Maailma Terviseorganisatsioon. Need on groteskse koviidse inimsusevastase kuritegevuse kesksed toimepanijad. Vaikivates tagatubade tehingutes manööverdavad nad võimupositsioonidele, kust nad meid kõiki ründavad. Maailma Tervisefoorum ja Maailma Tervishoiuorganisatsioon tuleb tähelepanu alla võtta ja nende vastu tuleb võidelda kõigega, mis meil on. Kanada põhiseaduse jurist ja dr Trozzi paljastavad siin nende hävitava ajaloo, nende praeguse võimu haaramise ja strateegiad nende peatamiseks.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti