Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Austraalia | Covid Under Question Inquiry Täielik videokogu

"COVID UNDER QUESTION" on parteideülene uuring, mida juhib senaator Malcolm Roberts ja mis käsitleb Austraalia valitsuse vastust COVID-19-le. See toimus 23. märtsil 2022. Siin on indekseeritud videokogu arstide, teadlaste, ekspertide, majandusteadlaste ja teiste üritusel kõnelenud inimestest. Sealhulgas dr Tess Lawrie, dr Peter McCullough, dr Kat LIndley, dr Pierre Cory, dr Robert Brennan ja paljud teised).

Sissejuhatus: Sen Malcolm Roberts:

Sisukord

Reaalse teaduse eiramise hind

Äri- ja ametialased kulud

"Vaktsiini" vigastused

Reguleerivate asutuste (TGA, CDC) puudused.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti