Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Esindaja Thomas Massie kaitseb emasid FBI sildistamise eest

On häid poliitikuid, kes võitlevad Washingtoni suurte farmaatsiatootjate sootute olendite vastu. Vaadake seda 4-minutilist klippi Esindaja Thomas Massie kongressis kõnelemine. Massie on alates 2012. aastast Kentucky 4. kongressi ringkonna USA esindaja. Massie lühike kõne tuletab meile nii meelde, mis on mõistlikkus, kui ka näitab, kui korrumpeerunud on muutunud meie vaenlase okupeeritud valitsused ja institutsioonid. Võtame oma riigid ja maailma tagasi.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti