Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

11. aprill 2022 Dr. Trozzi võõrustab WCH üldkoosolekut.

Täna, 11. aprillil 2022 korraldab dr Trozzi kell 14.00 EDT Toronto aja järgi Maailma Tervisenõukogu peaassamblee. Kuuleme põhjalikke tõendeid ja analüüsi kogu maailmas toimuvatest poliitilistest tagatubade tehingutest, mis müüvad meid kõiki maha, õõnestavad riiklikku suveräänsust ja inimõigusi ning loovad düstoopilise autoritaarse õudusunenäo, mille me peame peatama. Liitu siin

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti