Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

SAVAERS Lõuna-Aafrika vaktsiinide kõrvaltoimetest teatamise süsteem

VAERS inimeste poolt, inimeste jaoks.

On olemas institutsionaalne varjamine (vt: üks ja kaks) ning kahju ja surma (vt: üks ja kaks), mis on põhjustatud sunniviisilistest kovidiidiinjektsioonidest. Lõuna-Aafrika vaktsiinide kõrvaltoimetest teatamise süsteem (SAVAERS) on sõltumatu, vabatahtlik, avalikes huvides tegutsev vaktsiinide kõrvaltoimetest teatamise süsteem, mille on määranud inimesed inimeste jaoks. SAVAERSi eesmärk on tervis, läbipaistvus ja vastutus. SAVAERS on suurepärane eeskuju kodanikuaktivistidele kogu maailmas, et vältida varjamist ja luua läbipaistvust nn vaktsiinide tekitatud surma ja haiguste kohta.

Tutvu SAVAERSiga siin:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti