Dr. Mark Trozzi

Ülemaailmne vähktõve määr plahvatuslikult kasvab pärast "vaktsiini" ja seda varjatakse.

Arstid ja teadlased kõikidel kontinentidel teatavad samast asjast. Uute ja korduvate vähkkasvajate plahvatuslikust levikust pärast kovidiini süstimist.

Lisateave

Koviidsüstid põhjustavad immuunsüsteemile mitmeid kahjustusi (vt: üks, kaks, kolm). See hõlmab vähktõve vastu võitlevate CD8 T-rakkude supressiooni (vt: üks, kaks), nagu näitas 100% inimestest, keda testiti enne ja pärast kovidiinjektsiooni.

Kogu maailmas on arstid teatanud uute, haruldaste ja korduvate vähkkasvajate plahvatuslikust kasvust pärast süstimist. Paljudel stabiilsetel vähipatsientidel esineb äkiline kordumine või kiire progresseerumine, kusjuures paljud surevad.

Varjamine on organiseeritud, sealhulgas "kõrvalekalletest ja surmajuhtumitest teatamise süsteemide" tsentraliseerimine kontrollitavatele globalistlikele üksustele. Näiteks paljudele Euroopa arstidele on nüüd öeldud, et nad peavad suunama oma katsed teatada kõrvalekalletest ja surmajuhtumitest Euroopa Liidu üksusele, mitte provintsi või riiklikele asutustele.   

Saksa arstidele on öeldud, et vähktõve statistikat registreeritakse praegu käsitsi, mis on väga aeglane protsess, ja seega läheb kuus aastat, enne kui selle aasta andmeid saab näha.     

Vähktõve ja muude kõrvaltoimete ning surmajuhtumite laiem varjamine läheb üha hullemaks. See hõlmab ka kehade tuhastamist, mida tehakse süstimisjärgse surma korral nii kiiresti kui võimalik; sisuliselt põletatakse tõendid. Isegi noorte surnute kehad tuhastatakse 2 päeva jooksul. See on absurdne ja varem kuulmata.

Lisaks vähile on üks peamisi kõrvaltoimeid ja surmajuhtumeid pärast kovidiini süstimist ka spike'i valgu mürgistus. SP-mürgistus organites ja kudedes on näidatud autopsiates või biopsiates, immunospike'i valgu fluorestseeruv värvimine; kuid maailmas on väga vähe patoloogiaüksusi, kes seda teevad. Nagu patoloog dr Ryan Cole on selgitanud: "Sa ei leia seda, mida sa ei otsi" .

Varjamine muutub üha hullemaks. Te peate ringi vaatama ja oma silmi uskuma.

Soovitatav:  

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

1 kommentaar

  1. Lugupeetud dr. Trozzi
    Ma tahan teile teada anda, et pühendunud ja raske töö, mida olete teinud, et luua / luua, säilitada oma veebilehte, on väga hinnatud. Tahtsin saata videod re immuunsüsteemi üsna eakale sõbrale, kuid ma olen mures, et taustamuusika muudab teie hääle kuulmise raskeks. Kas te saaksite muusika kõrvaldada, et teid oleks lihtsam mõista. Tänan teid.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti