Dr. Mark Trozzi

Õigusemõistmise ajalugu: Mussolini

Running Out Of People To Call 'White Supremacist ...
Justin Trudeau

Samal ajal, kui me oleme kannatanud kurjategijate-vastaseid kuritegusid, on esile kerkinud mõned väga tumedad poliitilised tegelased. Need on uued diktaatorid; rahva vaenlased, inimõiguste ja vabaduse vaenlased.

Kuritegevus Minister Trudeau on muutunud kuulus kogu maailmas inimõiguste rikkujana: ta on   dekadentne maksumaksja raha eest, ei puutu kokku, tehniliselt kvalifitseerimata ja korrumpeerunud. Ta on inimõiguste ja kõrgeimate seaduste põlgamine.

On olemas sarnased WEF-i lihamannekeenid valitsustes üle maailma, kes samuti tegutsevad selleks, et hävitada ja alistada neile määratud riike.. Kanadas näeme, kuidas kirikuõpetajaid pannakse vangi nende pühade kohustuste täitmise eest. näiteks kodutute toitlustamine ja teenindamine. Pühendunud ja eetilisi arste ja teadlasi kiusatakse taga selle eest, et nad seisavad eugeenika, steriliseerimise, majandusliku ja poliitilise orjastamise vastu. Me elame bioloogilise apartheidi ajastul. Inimesed on ühiskonnast tõrjutud ja neilt on keelatud nende põhiõigused, nagu õigus töötada, koguneda, vabalt liikuda, näidata oma nägu, rääkida oma arvamust või takistada valitsuse agente süstimast nende lastele mürgiseid väärarusaineid.  

Me näeme, kuidas süütuid inimesi eksitatakse, rõhutakse ja kuritarvitatakse, samal ajal kui kõige vapramad nende seas on kaasaegsete rõhuvate diktaatorite sihtmärgiks.

Vahepeal näivad kõige kurjemad juhid kovid-kuritegude-inimeste-vastased-juhid sageli oma dekadentlikku elu elavat ja näivad oma kurjade tegude tagajärgedest hoiduvat. Kanadas, vaatamata tuhandeid kriminaalkaebusi kuritegevuse Minister Trudeau, pikk nimekiri väärtegudest ja tema metafoorne micturating kohta Kanada harta Rights ja vabadused; me näeme teda ikka veel näiliselt vabana ja meie föderaalvalitsuse võimu teostajana. Ta elab dekadentlikult maksumaksjate seljataga, samal ajal kui majandus keerleb, inimesed on sunniviisiliselt mürgitatud ja mittesaanud inimeste elatusvahendid on röövitud.

Martin Luther King

See on frustreeriv. Meil on loomulik soov elada õiglases maailmas. Nagu Martin Luther King õpetas, nõuab armastav ühiskond õiglust.

"Võim ilma armastuseta on hoolimatu ja kuritarvitav ning armastus ilma võimuta on sentimentaalne ja aneemiline. Võim on parimal juhul armastus, mis rakendab õigluse nõudeid, ja õiglus on parimal juhul võim, mis parandab kõike, mis on armastuse vastu." - Martin Luther King Jr.

Just selles suunas mõtisklen ma meie ajaloo suurte õigussündmuste üle. Ajad, mil kõige kurjemad ja kuritahtlikumad isandad mõisteti kohut. Õiglusele mõtlemine soojendab rõhutud südant. Õiglus on tee vabadusse. Õiglus on raviks sõimule.

Rumeenia rahva ülestõus ja vabanemine Nicolae Ceausescu võimu alt 1989. aastal annab meile lootust; sama kehtib ka Benito Mussolini, Itaalia diktaatori (1922-1943) kukutamise kohta.

Ma olen juba mitu kuud mõelnud, et kirjutan teile Mussolinist. Kuid nõukogude kuritegude vastu võitlemise ajakava on olnud väga tihe, mitmel rindel, ja ma ei ole kunagi leidnud aega selle töö lõpuleviimiseks.

Mussolini võimul
Mussolini lõpp

Mul oli täna väga hea meel leida, et mu sõber Chanda Vikash Indias asuvast globaalsest põlisrahvaste aktivismi akadeemiast (GAIA) on sellest teemast inspireeritud ja on kirjutanud suurepärase artikli Mussolinist, mis kõnetab meie aega, meie hüüdeid õigluse järele ja võitlust tänapäeva kovid-agenda diktaatorite, nagu Trudeau, vastu.

Täname Chandat selle lühikese ja ülevaatliku ajaloolise artikli koostamise ja meiega jagamise eest.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti