Koviidi "vaktsiini" tragöödia Indias

Statistika surma ja kahju kohta, mis tuleneb sunniviisilistest ravimi süstidest, on vapustav. Kuid iga üksik tragöödia selles statistikas on üks väärtuslik elu, mis on kaotatud, üks perekond, mis on jäänud leinama, üks auk armastaja südames.

Siin jagab üks isa lugu oma tütre surmast sunniviisilise süstimise ja hooletusse jätmise tagajärjel.

Karunya oli 20-aastane, kui ta tapeti süstimise teel. See terve ja intelligentne noormees suri kolm nädalat pärast esimese Astrazenica Covishieldi süsti võtmist. Meie sõber Chanda kohtus Coimbatore'is surnud perekonnaga - ema Suzini, isa Venugopalan Govindan ja noorem vend Kartik. Ta ei olnud mitte ainult perekonna särav ja elujõuline elukas, karnatilise muusika laulja, Veena- ja Tabla-mängija, vaid ka kriitiline mõtleja. Viimane raamat, mida ta oli lugenud, oli "1984", sest ema näitas mulle lõike, mida ta oli alla jooninud.

Siin on intervjuu Chanda Vikash of GAIA koos oma isaga Coimbatore'is selle aasta jaanuaris.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti