Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Vandana Shiva | Jagatud oleme valitsetud. Ühendage, et saada üle

Dr. Vandana Shiva - 1% plaan teha teid DISPOSIIBILIKUKS läbi "Jaota ja valitse".

Dr. Vandana Shiva

Mul oli õnnistatud vestlus Joseph Roberts, Common Ground. Joosep on hästi lugenud ja hästi rääkinud. Mõtiskleb sunnitud nanotehnoloogia ja geenimuutmissüstide ning muude elu perverssuste üle. Joseph tsiteeris dr Vandana Shivat, kui ta ütles: "Me oleme tõelise taaselustamine".

See tundus mulle üsna sügavamõtteline ja esimest korda uurisin dr Vandana Shiva tööd ja hakkasin uurima tema tööd. Tal on doktorikraad kvantfüüsikas, ta elab oma kodumaal Indias ja on ülemaailmne keskkonnatervise valdkonna juhtfiguur. Lisateavet dr Vandana kohta leiad siit.

Tahan jagada kümneminutilist ettekannet dr Shivalt. Tema kultuuriline mõju, sügavad teadmised kvantfüüsikast ja sügav austus looduse vastu viivad tema sõnumi teadmistest kaugemale, tarkuseni.

Dr. Shiva jagab teadmisi meie eksistentsi tõelisest seotusest; suurte tehnoloogiate kaasaegsetest perversioonidest; Bill Gate'i kuri käsi põllumajandusesja ettevõtete raha dereguleerimine, mis on süvendanud majanduslikku ebaõiglust nagu kunagi varem.

Mahatma Gandhi

Kõige huvitavam on see, et dr Shiva toob välja India viimase kahe sajandi ajaloo, rõhutades Briti koloonia "jaga ja valitse" poliitikat, mida sarnaselt tänapäeva identiteedipoliitikale kasutatakse meie jagamiseks, et meid oleks lihtne valitseda ja manipuleerida. Dr. Shiva tarkus viib meid praegu sama lahenduseni, milleni jõudis Mahatma Gandhi 1940. aastatel: ". duty keelduda koostööst ebaõiglaste seadustega.”

Me oleme ühendatud. Ärge laske end petta ja jaguneda religiooni, rassi, "vaktsiini" staatuse, poliitilise partei või mis tahes muu asjaolu tõttu, mis juhib tähelepanu meie ühtsusest ja armastusest meie vahel. Nautige!

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti

Dr. Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, maailmakuulus keskkonnamõtleja, aktivist, feminist, teadusfilosoof, kirjanik ja teaduspoliitika eestkõneleja, on teaduse, tehnoloogia ja ökoloogia teadusfondi Navdanya (India) asutaja ja Navdanya Internationali president. Ta on omandanud füüsikakoolituse Punjabi Ülikoolis ja kaitses doktorikraadi teemal "Varjatud muutujad ja mittelokaalsus kvantiteoorias" Lääne-Ontario Ülikoolis Kanadas. Hiljem läks ta üle interdistsiplinaarsetele teadusuuringutele teaduse, tehnoloogia ja keskkonnapoliitika valdkonnas, mida ta teostas India Teaduse Instituudis ja India Juhtimisinstituudis Bangalores, Indias. 1982. aastal asutas ta teaduse, tehnoloogia ja ökoloogia teadusfondi (RFSTE), sõltumatu uurimisinstituudi, mis tegeleb meie aja kõige olulisemate ökoloogiliste probleemidega, ning kaks aastat hiljem Navdanya ("üheksa seemet"), liikumise bioloogilise mitmekesisuse ja väiketalunike kaitseks. 2011. aastal asutas ta Itaalias Navdanya Internationali ja on koos toonase Toscana piirkonna presidendiga asutatud toidu ja põllumajanduse tuleviku rahvusvahelise komisjoni esimees. Ta on pälvinud mitmeid auhindu, sealhulgas 1993. aastal Right Livelihood Award, mida tuntakse ka "alternatiivse Nobeli auhinnana", ning 2001. aastal nimetas AsiaWeek teda viie kõige olulisema Aasia inimese hulka. Shes on viljakas kirjanik ja paljude raamatute autor ning kuulub Rahvusvahelise Globaliseerumisfoorumi juhatusse ja Maailma Tulevikunõukogu täitevkomiteesse.