Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Zev Zelenko | Tyrannid ja surma kaupmehed

Dr. Zev Zelenko türannidest, surmakaupmeestest ja inimkonna vaenlastest; selles vestluses osalevad Castro-Trudeau, Freeland, Gates ja Fauci. Näeme selgelt suurt pilti ja arusaamu meie edasise tee kohta.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti