5G-fookusega WCH üldkoosolekut häkiti

Me peame olema sihikul, et saada nii palju rünnakuid.

Eile korraldas Maailma Tervisenõukogu avaliku foorumi, kus osalesid erinevad eksperdid seoses mobiiltelefonide kiirguse, 5G ja nende mõjuga inimeste ja ökoloogia tervisele.

Me andsime sellele sündmusele hea sissejuhatuse dokumendis Eilne morning post.

Kohtumine katkes keerulise, kuid perversse arvutihäkkimise tõttu. See juhtus dr Pri Bander'i power point esitluse alguses. Häkkerite perverssed pildid ja jubedad stseenid, sealhulgas metsloomade kujutamine, võtsid ekraanid üle ja koosolek tuli katkestada, enne kui see lühikese aja jooksul osaliselt taastati.   

Hoolimata kõigest, mida me oleme maailmakohuslaste konverentsil jaganud, kaalunud, arutanud ja paljastanud, ei ole meid kunagi varem niimoodi häkitud.

Meie kriitikutele võivad meeldida õudsed ja perverssed kujutised, kuid neile tundub olevat väga ebamugav avatud teaduslik ja akadeemiline foorum, kus arutatakse EMF-kiirgust, 5G-d või süstitavat nanotehnoloogiat. Mida neil on varjata? Mida nad kardavad, et see paljastub?

Kuigi see erakorraline WCH kohtumise päevakord oli äärmiselt lühike, toimus mõningane arutelu. Mõned huvitavad asjad paistavad sealt välja. Organisatsioon 5G viiruse uudised Türgist, et Bill Gates ja Microsoft on samuti kesksed ja kontrollivad osalejad ülemaailmses 5G kasutuselevõtus. Miks on samad inimesed, kes rahastasid "funktsioonivõime" uuringuid ja viisid välja kovidiidiprogrammi, viirused ja süstid, investeerinud sügavalt ka 5G samaaegsesse väljaarendamisse?  

Samuti rääkis ta enne dr Bandera katkestamist, et praegune elektromagnetväljade tase Maal on 10 korda 18 (st 1 000 000 000 000 000 000 000) korda kõrgem kui looduslik tase.

Ärme lase end heidutada suurte tehnoloogiate häkkimisest WCH 5G üritusel. Pigem innustagu see meid edasi uurima ja neid teemasid rohkem valgustama: EMF, 5G ja avalikustamata nanotehnoloogia sunniviisilistes ravimi süstides.

Kui te ei ole vaadanud eilne postitus palun tehke seda. See on hea sissepääs EMF-kiirguse ja 5G teemasse.

Me suurendame oma turvalisust maailmakohtumisel küberrünnakute vastu ja muudame eilsete oluliste lektorite, sealhulgas dr Pri Bandera ja Arthur Firstenbergi, ajakava.

 

Klaus Schwabi juhtiv nõunik Yuval Noah Harari kirjeldab siin, kuidas tehnoloogia on nüüd olemas nii, et düstoopiline jälgimisriik on "nüüd võimalik".

La Quinta Columna (Viies kolonn) on rühm, mis on uurinud ja avaldanud põhjalikult nanotehnoloogia kohta sundsüstides ja 5G-s. Siin on kaheminutiline video, milles nad esitlevad lihtsat eksperimenti, kasutades nutitelefoni, et testida nanotehnoloogiliste seadmete raadiosignaalide olemasolu kõigis meis, keda on petetud ja sunnitud tegema valesid ja ohtlikke süstimisi. Kui see on usaldusväärne, võib see olla ka lihtne vahend, mis aitab avastada, millised inimesed, keda küll sunniti süstidesse, olid õnnelikud, et said platseebot.

Lõpetuseks, siin on mõned kiired nõuanded, et alustada oma kokkupuute vähendamist ohtliku EMF-kiirgusega:

 1. ei osta ega kasuta kunagi 5G seadmeid
 2. vältida "nutikaid" seadmeid, "nutikaid" telereid ja muid nn "nutikaid" seadmeid.
 3. seada oma nutitelefon nii, et see piirduks ainult 3G-võrkudega
 4. hoidke oma mobiiltelefoni võimalikult palju lennurežiimis, eriti kui see on taskus. Kui mobiiltelefon on lennurežiimis, ei ole selle kiirguse edastamine nullilähedane.
 5. kõrvaldada WiFi oma kodust, lülitades selle üle Ethernet-kaablitega traadiga ruuterisüsteemile.
 6. Kui kasutate WiFi ruuterit, lülitage see välja, kui seda ei kasutata. Eriti siis, kui magate. Isegi kui kasutate internetti viis tundi päevas, võib selle ruuteri ülejäänud 19 tundi päevas välja lülitada või välja lülitada. 
 7. Ärge hoidke mobiiltelefoni rääkides vastu pead, vaid asetage see pigem pinnale ja kasutage kõlarit või kõrvaklappe.
 8. Hoidke oma liha ja seadme vahel teatav vahemaa. Väike vahemaa vähendab oluliselt mikrolaine mobiilikiirguse doosi. 
 9. Pange tähele, et mobiiltelefonid edastavad tugevaimat kiirgust signaali otsimisel, kõne alguses ja nõrga signaaliga piirkonnas.
 10. Leidke võimalusi viibida looduslikes ruumides eemal mobiiltelefonide kiirgusest ning aidake vähendada mobiiltelefonide, WiFi ja eriti 5G levikut meie maailma, sealhulgas koju, koolidesse ja töökohale.
 11. aidata peatada 5G.
Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti