Kaitske meie lapsi kahjulike süstide eest | Uus intervjuu

Dr. Trozzi viimane intervjuu Iron Williga

Lastel on statistiliselt null risk tõsise haiguse või surma tekkeks. Nende immuunsüsteem vajab kokkupuudet koronaviiruste ja teiste haigustekitajatega, et neil areneks tugev immuunsüsteem ja nad elaksid kaua ja tervena. Covid-mandaadid, sealhulgas sotsiaalne isolatsioon, antisotsiaalne distantseerumine, koolide sulgemine ja sunniviisilised näotõkked on kahjustanud meie lapsi. Need mandaadid tuleb peatada, tõde tuleb teha avalikkusele teatavaks ja õigusemõistmine tuleb tagada, et see ei korduks enam kunagi.

Erinevalt koronaviirustest on sunniviisilised ja sunniviisilised kovisioonid tõsine oht meie lastele. Nende kahjustuste mehhanisme on mitu, sealhulgas nende südame spikivalkude mürgistus, nende immuunsüsteemi kahjustamine ja palju muud.

Neid asju käsitletakse üksikasjalikult selles pooletunnises intervjuus: Trozzi'ga.

Tugev ja vaba Kanada on palju ressursse, mis aitavad meid. link link https://strongandfreecanada.org/     

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti