Dr. Tess Lawrie kiri dr Hillile - suurepärane lühifilm

Dr Andrew Hill müüs maha meeskonna, mis oleks päästnud miljoneid elusid ja lõpetanud "pandeemia" juba ammu.

Kas mäletate meie 14. detsembri 2021. aasta uudiskirja, mille pealkiri on Dr. Andrew Hill. $40 miljonit. 504 000 inimest sureb?

"2020. aasta oktoobris tehti dr Andrew Hillile ülesandeks esitada Maailma Terviseorganisatsioonile aruanne kümnete uute uuringute kohta kogu maailmas, mis viitavad sellele, et ivermektiin võib olla märkimisväärselt ohutu ja tõhus COVID-19 ravi.

Kuid 18. jaanuaril 2021 avaldas dr Hill oma tulemused eelprindiserveris. Tema meetoditel puudus rangus, ülevaade oli ebakvaliteetne ja äärmiselt positiivsed järeldused ivermektiini kohta olid vastuolus järeldustega. Lõpuks soovitas dr Hill, et "Ivermektiini tuleks valideerida suuremates, asjakohaselt kontrollitud randomiseeritud uuringutes, enne kui tulemused on piisavad reguleerivate asutuste läbivaatamiseks".

Teadlane, kes otsis üldist soovitust ivermektiini kohta, oli selle asemel soovitanud seda mitte kasutada. Mis olid tema põhjused? Kas tema järeldused olid põhjendatud? Või mõjutasid tema kannapööret välised jõud?

Üks aasta hiljem meenutab see film täpselt seda, mis juhtus, ja seda ühe inimese, dr Tess Lawrie, kes seda ise koges. Samuti on videos osalenud dr Pierre Kory ja dr Paul Marik, kes töötasid samal ajal tihedalt koos dr Hilliga." alates Oracle Films.

Dr. Tess Lawrie kiri dr Andrew Hillile / Oracle Films

Tõendid on ülekaalukad ja kogunevad üha rohkem.

  1. Ivermektiin on odav ja ohutu ravim. See toimib suurepäraselt koviidi puhul. See üksi vähendab surma 85% võrra.
  2. Koviidi "pandeemia" oli ettekäändeks ülemaailmsele eriolukorrale, mis oli ettekäändeks: ülemaailmsele diktatuurile; kinnipidamisele ja muudele inimõiguste rikkumistele; ning sunniviisiliste "eksperimentaalsete" koviidsüstide lubamisele, mis on tapnud miljoneid inimesi (seni), vigastanud palju rohkem ja teeninud rekordilist kasumit mõrvarlikele kurjategijatele, sealhulgas Bill Gatesile, kes on teeninud rohkem kui 200 miljardit dollarit kasumit.
  3. Kovidiidiidi ohutu ravi olemasolu lõpetaks "pandeemia", "erakorralise seisukorra", sulgemised, antisotsiaalse distantseerimise, sunniviisilise näo kinnipanemise ja kõik muu. Ohutu ja tõhus ravi lõpetaks ka sunniviisilised "vaktsiinid" koos nende tohutute kasumitega ja enneolematu tapmise süstimise teel.
  4. Alates 2020. aastast on teada, et ivermektiin on ohutu, taskukohane ja väga tõhus raviviis. "Pandeemia" oleks pidanud juba siis lõppema; surmapuhangud oleksid pidanud juba siis lõppema; ja surmavaid "eksperimentaalseid" sundsüste ei oleks pidanud kunagi alustama. Seepärast on Gates, Tedros, Fauci ja kõik nende lihamannekeenid valitsustes, meditsiiniliste litsentside väljaandmise asutustes ja dinosauruste meedias nii kõvasti valetanud ivermektiini kohta.
  5. See on ka põhjus, miks tõtt rääkivad arstid kogu Kanadas ja kogu maailmas, sealhulgas mina ise, on olnud nende kurjategijate sihtmärgiks. Sest me ei alistu; me ei liitu valedega; me räägime tõtt; me kaitseme inimkonda.

Ma olen äärmiselt tänulik ja mul on au olla üks tõe jutustajatest, hoolimata süstemaatilisest institutsionaalsest tagakiusamisest ja eepilistest rahalistest kaotustest. Mis puutub kovidiidi, siis paljud teadlased ja arstid läksid laia ja kõverat teed, samas kui vähesed läksid sirgele ja kitsale teele.

Üks arstidest, keda ma maailmas kõige rohkem imetlen, on dr Tess Lawrie. Mul on äärmiselt suur au olla koos temaga Maailma Tervisenõukogu juhtkomitee liige. Ta on täpne intellekt ja voorus. Ta on absoluutselt üks maailma kõige töökamaid eksperte, kes on pühendunud elude päästmisele ja inimõiguste taastamisele. Palun võtke hetkeks aega, et palvetada või mediteerida tema tervise, jõu, õnne ja missiooni edu eest.

Dr Andrew Hill on hoopis teine lugu; traagiline ja sünge lugu. Minu arvates on ta teadlane, kes müüs oma hinge. Miljonid inimesed on surnud ja meie maailm on endiselt rüpes, osaliselt seetõttu, et Hill kummardas Bill Gatesile, takistas iivermektiini kasutamist ning jätkas inimkonna tapmist ja kuritarvitamist... Loomulikult raha eest.

Järgnevatel päevadel esitame kaks uut uuringut, mis näitavad veel kord ivermektiini eeliseid koviidi ravimisel ja ennetamisel, samuti seda, kui halvasti remdesiviir sellega võrreldes on. Samuti soovitame, keda kohtusse kaevata ja aidata kriminaalkorras süüdistada oma isiklike kannatuste või lähedaste kaotuse eest, mis on tingitud kovidiidiidi ilma ivermektiinita või sunniviisiliste süstide tõttu.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: . Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti