Dr. Mark Trozzi

Tamara Lich on nüüd Trudeau režiimi räpane vang. Miks?

Kriminaalminister Trudeau ei ole ikka veel vahistatud; kuid rahumeelne protestija Tamara Lich on jätkuvalt vangistatud ja on ilmunud kohtusse jalarihmadega, et keelduda kautsjoni tasumisest.

Mis on juhtunud ühe meie kangelasega Kanada veoautojuhi vabaduse konvoist, inimõiguste aktivistiga Tamara Lichiga? Ta pühendas end Kanada ajaloo suurimale ja kõige rahumeelsemale protestile.   

Brian Peckford (Right) & Tamara Lich (Left)
Brian Peckford (paremal) ja Tamara Lich (vasakul)

Palun kutsuge Tamara Lich tagasi pidas pressikonverentsi koos Kanada õiguste ja vabaduste harta viimase elusoleva autori, väga auväärse Brian Peckfordi kõrval..

Samal ajal kui Tamara ja Peckford kaitsesid meie õiguste ja vabaduste hartat, müksasid Trudeau ja tema peremees Klaus Schwab piltlikult öeldes seda püha Kanada dokumenti; Trudeau tugines hädaolukorra seadusele, ja leidsid pätid, kes olid valmis politseivormi selga panema, rünnata rahumeelset seaduslikku protestiers, takistavad meie seaduslikke kogunemis- ja protestiõigusi ning arreteerivad palju süütuid, sealhulgas Tamara Lichi.

Tamara Lich arreteeritud

Kanadas saavad isegi mõrvarid ja narkodiilerid üldjuhul kautsjoni ja neid võib kuni kohtuistungi toimumiseni vabastada.

Kuid Tamara Lich, keda süüdistatakse "pahatahtlikkuses", on endiselt vangistatud rohkem kui kaks nädalat pärast tema vahistamist. Ta on kaks korda ilmunud kohtusse, et taotleda kautsjoni vastu vabastamist. Ühel neist kordadest viidi ta kohtusse jalad aheldatuna! Kanadas ei ole peaaegu kunagi nähtud, et kinnipeetavad on jalalipikutes, isegi mitte vägivaldsete kurjategijate puhul.

Kui perversne on Kanada praegu?

Meil on ametis olev kriminaalminister, kes on naiste seriaalne ahmitseja, kes on kandnud musta nägu rohkem kordi, kui ta mäletab, ja kes on sekkunud SNC Lavalini kriminaaluurimisse, mis on seotud pika nimekirja kuritegudega, sealhulgas altkäemaksu andmisega ja noorte naiste prostitueerimisega välismaa diktaatorile. Tema lühike staaž erakooliõpetajana õigustab uurimist, ja viimati Trudeau propageeris televisioonis vihkamist kõigi vastu, kes keelduvad surmamõistmisest. Kanadalased esitasid Trudeau vastu tuhandeid kriminaalkaebusi, kuid temaga ei ole midagi juhtunud.

Nüüd näib, et Kanadas ei ole tõelist õigusriiki; kohtud ja politsei on muutunud selle kuritegeliku ministri tööriistadeks, mida ta saab dikteerida ja kuritarvitada. Kas see on läbikukkunud riik?

Samal ajal tiritakse seadust järgiv naine, kes seisis kõrvuti Kanada õiguste ja vabaduste harta autori kõrval ja pühendas end Kanada suurimale ja rahumeelsele protestile inimõiguste kaitseks, aheldatuna kohtusaali ja talle keeldutakse kautsjoni tasumisest.

Kui kohtud, prokurörid ja politsei ei paranda seda jõhkrat ebaõiglust, siis nõuab praegune inimõiguste kriis koos inimsusevastaste kuritegude ja riigireetmisega, et sõjavägi võtaks kontrolli alla ja taastaks meie riigis õigusriigi põhimõtte. Kui see ei õnnestu, jääb meile alles enesekaitse, loodusseadus ja lootus, et mõni valitsus kusagil võtab tõsiseid meetmeid ülemaailmse kuritegeliku salakabeli, sealhulgas selle Kanada agentide vastu.

Meie õigused on võõrandamatud. Me palvetame rahu ja õigusriigi eest; kutsume meie politseid, kohtunikke ja sõjaväelasi üles täitma oma vannet, kaitsma inimesi ja hoidma kinni meie kõrgeimad seadused.

Me ei allu. Tamara Lich on kangelane ja inspiratsioon.

Dr. Trozzi kõne Vabaduse konvoist

Me ei hülga Tamara Lichi

Me austame ja täname teid, Tamara. Me ei unusta teid ja aitame tagada, et te vabaneksite. Te olete aidanud inspireerida inimesi üle maailma; Vabaduse konvoi on nüüd ülemaailmne liikumine, kus inimesed seisavad meie õiguste eest. Siin on Kanada tõe jutustaja Dr. Paul Alexander PhD USA Vabaduse veoautode konvoi tuuril..

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Aidake levitada sõna:

Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti