Dr. Astrid Stuckelberger | WHO siseringi esindaja paljastab ebapüha kolmainsuse

Gate, Swissmedic ja Tedros: kuritegelik monopol

Dr. Astrid Stuckelberger on doktorant rahvatervise alal, kellel on pikaajaline töökogemus Maailma Terviseorganisatsioonis. Enne 2013. aastat oli tema töö WHOs väga konstruktiivne. See hõlmas liikmesriikide harimist ja abistamist üle maailma tõelisteks pandeemiateks ja tervishoiualasteks hädaolukordadeks valmisolekuteks.

2013. aastal katkestati see oluline töö.

Selle asemel manööverdas WHO uue positsiooni: WHO peadirektori diktatuur ja selle globaalse monopoolse kolmiku - WHO, Bill Gatesi ja Swissmedi - väljapressimise käsi. Swissmedic on Šveitsi riiklik ravimite ja meditsiinitoodete lubade andmise ja järelevalveasutus.

Dr. Strucklebergeri oluline dispostitsioon koos Reinner Fuelmichi ja meeskonnaga:

WHO siseringi saanud informaator, dr Struckelberger paljastab, kuidas WHO on järk-järgult kihistanud oma paberimajandust, et peadirektor (praegu super-kurjategija Tedros)- diktaator, kes võib maailmale peale suruda ja "müüa" ükskõik milliseid bioloogilisi tooteid, mida ta soovib: PCR-"testid", nn "koviidsed vaktsiinid" jne.  

Ta selgitab, kuidas Bill Gates püüdis tegelikult saada WHO-s hääleõiguslikuks riigiks. See tähendab, et ta püüdis ühe inimesena saada täielikku võrdset võimu. Hoolimata sellest, et Gates ebaõnnestus pealtnäha, leidis ta tagantjärele meetodi ja me leiame, et Gates, WHO diktaator Tedros ja Swissmedic on koos lepingulised.

Mõelge korruptsiooni ja kuritegevuse tasemele! Eugeenik Bill Gates, kes teenib palju miljardeid kovitsiidisüstide ja PCR-"testide" abil, mis on seotud WHO diktaatori Tedrosiga ja rahvusvaheliste ravimite ja meditsiinitoodete Šveitsi asutusega. Mis võiks valesti minna!

Kuna peaaegu 100 riiki on allkirjastatud lepingutega allutatud, on WHO-l, Gatesil ja Swissmedicil ülemaailmne monopol ja kontroll meie kehade üle... Nii nad arvavad. Me lükkame selle tagasi. Need tüübid on kurjategijad.

Dr. Struckleberger puudutab WHO ekslikku usku, et nad suudavad sõnu muuta. 2009. aastal "defineerisid" nad sõna "pandeemia" ümber. nii et mis tahes külma võib piisata. See võimaldas neil lülitada oma erakorralise võimu sisse, millal iganes nad tahtsid, ja dikteerida maailmale, nagu nad on teinud seda juba kaks viimast aastat. Hiljuti "määratlesid" nad mõiste "karjaimmuunsus" ümber nii, et see saavutatakse ainult süstidega, mitte looduslikult. Me lükkame tagasi nende sõnamängud ja ei anna neile volitusi sõnade ümbermääratlemiseks.   

Tedrose, WHO ja nende kaasosaliste kuritegudele lisandub veel see, et WHO-l oli peenelt avaldatud hoiatus, et PCR on vigane, kuid nad propageerisid PCR-i ikkagi kogu maailmas. See on kuritegu koos ülestunnistusega.

Gate'il on paberid, mis annavad talle "diplomaatilise puutumatuse". See hõlmab puutumatust kriminaaluurimise ja süüdistuse esitamise suhtes. Meie, rahvas, lükkame ka selle tagasi. Rohkem sellest allpool.

Dr Astrid Struckelberger & Maailma Tervisenõukogu live esmaspäev 7 veebruar 2022

Dr. Struckelberger esineb homme esmaspäeval, 7. veebruaril kell 14.00 (EST) otseülekandes WCH üldkoosolekule. Võite liituda siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Diplomaatiline puutumatus

Bill Gate'i "diplomaatiline puutumatus" võib meenutada seda stseeni filmist "Tapmisrelv 2".

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti