Dr. Guetzkow | Salakavalad kaadrid on palju surmavamad kui arvati

Iisraeli kõrvaltoimed pärast korduvravimiuuringut näitavad, et kõrvaltoimed on sadu ja tuhandeid kordi suuremad kui passiivsed süsteemid nagu VAERS on paljastanud.

66% korduvravimite ohvritest teatasid kõrvaltoimetest

Hiljutised Iisraeli tervishoiuministeeriumi uuringu tulemused näitavad, et pärast kordussüstide manustamist on kõrvaltoimed sadu ja tuhandeid kordi hullemad, kui me arvasime. See aktiivne aruandlusuuring erineb passiivsetest aruandlussüsteemidest, nagu VAERS; see välistab VAERSi puhul esineva tõsise alaraporteerimise elemendi. Kuigi VAERSi andmed vaktsiinisüstide surmajuhtumite ja kahjude kohta on jätkuvalt šokeerivad; tundub, et need süstid on veelgi hullemad, kui me arvasime; palju hullemad!

66% võimendussüstide ohvritest teatasid vähemalt ühest kõrvaltoimest, kusjuures pooled neist olid raskustes igapäevaste tegevuste sooritamisega.

Dr. Josh Guetzkow PhD on Jeruusalemma heebrea ülikooli vanemdotsent, kes on analüüsinud ja korraldanud Iisraeli uuringu andmeid. Siin on tema lühike 22-minutiline ettekanne Maailma Tervisenõukogu üldkoosolekule 28. veebruaril 2022. aastal.

Tahtsime selle olulise uudise teile kohe edastada. Eilne WCH üldkoosoleku video ei ole veel osadeks monteeritud; siin on see toimetamata kujul. Kuid dr Guetzkowi ettekanne kestab 22 minutit alates 45:02 kuni 1:07:00, millele järgneb mitu minutit küsimusi.

Rohkem Dr. Guetzkowi tööd on kättesaadavad Substacki veebilehel https://jackanapes.substack.com/

Kas te arvate, et Iisraeli tervishoiuminister teadis, kui ohtlikud need süstid on?

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti