Kiireloomuline | WHO "pandeemialeping" suurema võimu konsolideerimiseks

Homme, 1. märtsil 2022, peab WHO valitsustevaheline läbirääkimisorgan oma esimese koosoleku, et edendada "pandeemiateemalist lepingut" diktaatorliku ülemaailmse võimu kindlustamiseks.

Maailma Terviseorganisatsiooni ei saa usaldada

Viimased kaks aastat on äratanud meid WHO kurjuse suhtes. Kommunistliku Hiina toetatud ja rüvetu direktori Tedros Adhanom Ghebreyesus'i juhtimisel on WHO olnud inimsusevastaste kuritegude planeerimise ja elluviimise keskmes. Kümme aastat enne seda määratles WHO ise sõna "pandeemia", arvates ekslikult, et see annab neile võimu kuulutada valesti välja "pandeemia" ilma tegelike parameetriteta; kehtestada ülemaailmne hädaolukord ja kehtestada paljud inimõiguste rikkumised, mida me oleme kaks aastat üle maailma kannatanud. Nad propageerisid pidevalt valesid tumedaid prognoose; propageerisid petlikku PCR-"testi"; takistasid ohutu ja tõhusa ravi läbiviimist nakkushaiguse vastu, mis oleks päästnud miljoneid elusid; ja propageerisid ülemaailmset Nürnbergi koodeksi rikkumist, mille käigus massidele sunniti süstida surmavaid kokteile, mida nimetati ekslikult "vaktsiinideks". Kogu selle tee jooksul on nad teeninud oma korporatiivseid sponsoreid ja taganud rekordilise kasumi PCR-testidest ja surmavatest "vaktsiinidest", samal ajal kui rahvas on surutud vaesusse ja igavesse maksuvõlgadesse.

Tedros ja WHO valetavad ja takistavad ohutut, tõhusat ja elupäästvat ravi koviidi vastu. Juunis 2021, 2021. India advokatuur esitas Maailma Terviseorganisatsiooni peadirektorile kohtumõistmise ja inimsusevastaste kuritegude eest juriidilise teate Organisatsioondr Tedros Adhanom Gebreyesus ja WHO juhtivteadlane dr Soumya Swaminathan.

Hoolimata sellest, et Tedros teenib oma Big Pharma kaasosalisi ja edendab sunniviisilisi süstid, tunnistab ta, et süstid, mida ta on edendanud, "tapavad lapsi".

Tedros väidab: "Boostereid kasutati laste tapmiseks"

WHO tuleks kastreerida, mitte anda täiendavaid volitusi.

Arvestades seda, mida me teame, tuleks WHO kastreerida: lõpetada rahastamine, tühistada kõik volitused ja volitused ning arreteerida Tedros ja teised. WHO varad tuleks külmutada ja ümber hinnata, et teenida, mitte kahjustada ja kuritarvitada maailma inimesi. Töötame selle nimel, et see oleks õiglane tulemus niipea kui võimalik.

Lähiajal peame tegelema WHO praeguse võimu haaramisega.

Siin 2021. aasta mais valmistas Tedros selle "pandeemilise lepingu" võimuhaaramise jaoks ette:

WHO ja INB "pandeemiate leviku tõkestamise leping"

Lisateave

Mida saab teha?

Palun aidake organiseeruda ja koostada strateegiaid, et takistada seda kuritegelikku organisatsiooni ja selle kaasosalisi meie valitsustes teostamast seda järgmist kavandatud sammu nende globaalse diktatuuri edendamiseks. Palun aidake levitada sõnumit, koostage strateegiaid ja andke oma poliitikutele teada, et me ei taha sellest ega WHO-st osa saada.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: . Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti