Dr. Mark Trozzi

Spike valgu irdumine ja toksilisus

Covid-19 süstimise ohvrid toodavad sisemiselt toksilisi koronaviiruse spike'i valke. Nad heidavad neid toksiine ka välja, mis võivad kahjustada nende kontaktisikuid.

Koronaviiruse geeniinjektsioonid

Pärast koronaviiruse geneetilise materjali süstimist muutuvad inimese rakud nii, et võõras viiruse geneetiline materjal suunab neid tootma endas suures koguses modifitseeritud koronaviiruse piikvalke. Nende piikvalkude reklaamitakse olevat kasulikud, kuna nad panevad organismi tootma antikehi, mis on suunatud piikvalkude vastu; seega kutsuvad nad sel viisil esile immuunvastuse.

Hävitav immuunvastus

Antikehadest sõltuv haiguse süvenemine

Selle immuunvastusega on väga tõsiseid probleeme, sealhulgas antikehade vahendatud selektsioon, antikehadest sõltuv võimendus ja immuunsüsteemi düsregulatsioon.

Need teemad jäävad väljapoole käesoleva artikli reguleerimisala, kuid neid võib leida sellest artiklist ja videost: Covid "vaktsiinid"; kui ohtlikud on nad?ja siin: Kuidas kovid töökohad kahjustavad immuunsüsteemi ja aitavad uue variandi areneda.

Mürgised piikvalgud

Spike glükoproteiin

Tulles tagasi meie tähelepanu juurde spike'i valkudele, mida toodetakse massiliselt sisemiselt pärast geneetilist süstimist; spike'i valgud on iseenesest mürgised. Nad põhjustavad haigusi. Injektsioonist põhjustatud ebaloomulik spike'i valkude tulv, mida inimrakud toodavad ja mis ringlevad kogu kehas, on põhjus paljudele kõrvaltoimetele ja surmajuhtumitele, mis ilmnevad nädalate ja kuude jooksul pärast süstimist. Need spike'i valkud kinnituvad kogu kehas ACE2 retseptoritele, mida leidub paljudes erinevates rakkudes, paljudes erinevates kudedes, paljudes erinevates organites. Seal avaldab spike'i valk toksilist mõju. Kuna ACE2-retseptorite arvukad koed ja organid on väga erinevad, võib spike'i valgu mürgistus esineda või põhjustada paljusid erinevaid haigusvorme, näiteks südameinfarkti, insuldi, müokardiiti, raseduse katkemist, lööbeid, diabeeti, seedetrakti haigusi ja palju muud. Dr Alexandra Henrion Caude pidas suurepärase ettekande. novembris 2021 Maailma Tervisenõukogule sel teemal, mis puudutab spikvalkude põhjustatud haigusi pärast kovid-19 süstimist.

Post Injection Detox

Kõigil, kes saavad neid covid-19 eksperimentaalseid bioloogilisi ravimeid, on palju riske ja probleeme, millega tuleb toime tulla. Suur osa probleemidest, millega me silmitsi seisame, on piikvalgud. Detoksikatsioon on oluline. Siin on Maailma Tervisenõukogu valgu detoksikatsiooni juhend. Ausad teadlased, arstid ja teised tervishoiueksperdid, kes töötavad koos Maailma Terviseorganisatsioonis, ajakohastavad ja arendavad seda ja teisi Maailma Terviseorganisatsiooni suuniseid regulaarselt.

Shedding

Kui inimese keha toodab mis tahes ainet, sealhulgas antud juhul piikvalke, ilmneb see aine üldiselt erinevas koguses paljudes kehakudedes ja -vedelikes. Spike'i valke eritub kindlasti süstivate inimeste kehadest. vt Pfizeri enda dokumendi lk 69: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf

Shed Spike valgu haavatavus kontaktides

Paljud inimesed on teatanud, et neil on mitmesuguseid sümptomeid, kui nad on lihtsalt kokku puutunud inimestega, kes on saanud eksperimentaalseid geneetilisi süstijaid. Nende teadete hulka kuuluvad: lapsed, kellel on ninaverejooks pärast seda, kui nende vanematele on süstitud; naised, kellel on menstruatsioonihäired või isegi tõsised menopausijärgsed emakaverejooksud pärast seda, kui nende partneritele on süstitud; rinnaga toitvad lapsed, kellel on sooleverejooks pärast seda, kui nende emadele on süstitud; inimesed, kellel on lööve pärast sellist kokkupuudet; inimesed, kellel on pärast kokkupuudet koviidi sarnased sümptomid ja palju muud.

Mis puutub valkude mõju süstimata kontaktisikutele, siis esineb erinevusi tundlikkuse tasemetes ja esilekutsutud haigusprotsessides. Näiteks võib ühe süstinud mehe naine tunduda olevat korras, samas kui teise naise naine võib saada menstruatsiooniprobleeme, menopausijärgset verejooksu, löövet või muid sümptomeid.

Hinnanguline väljalangemise kestus ja ettevaatusabinõud kokkupuute korral

Erinevates katsetes kasutatakse erinevaid "trooja hobuse" meetodeid, et viia patenteeritud modifitseeritud koronaviiruse geneetiline materjal süstitud inimese rakkudesse.

PEG-ga kaetud nanoosakesed

Pfizer ja Moderna kasutavad PEGüülitud nanoosakesi, et viia inimese rakkudesse spike'i valgu messenger RNA geneetilist materjali. Enamiku Pfizeri või Moderna mRNA-katsetega süstivate inimeste puhul tõuseb spike'i valgu tase veres ühe või kahe päeva jooksul pärast süstimist ja püsib tuvastataval tasemel umbes 4 nädalat pärast süstimist. Seega soovitame olla ettevaatlik ja vähendada kokkupuuteid teistega umbes kaks kuud pärast süstimist, eriti kui nad on teadaolevalt tundlikud või osutuvad tundlikuks, .  

Modifitseeritud adenoviirus

Erinevalt Pfizerist ja Modernast on olemas ka teised populaarsed kovidiinipreparaadid (Astrazeneca, J ja J), mis kasutavad modifitseeritud ahvi adenoviirusi kui trooja hobuse elementi, et viia koronaviiruse spike'i valgu DNA inimrakkudesse. See DNA kaaperdab inimese rakumasinad ja suunab nende rakkude poolt modifitseeritud koronaviiruse spike'i valkude tootmist. Need adenoviiruste kandesüsteemid toimetavad koronaviiruse DNA-d, mitte messenger RNA-d. See toob kaasa mitmeid erinevusi. Meil ei ole praegu andmeid vere spike'i valkude taseme kohta aja jooksul veres pärast adnoviroosi/DNA süstimist.

Spike'i valgu esinemine veres pärast süstimist

Hoolimata sellest, et spike'i valgu tase vereringes oli neli nädalat pärast nanoosakeste-mRNA süstimist madal, on meil tõendeid spike'i valkude püsiva esinemise kohta süstimise ohvrite organismis pärast seda, kui 4 kuudja isegi pärast seda, kui 15 kuud pärast süstimist. Mõnel juhul võib olla vajalik oluliselt pikem ettevaatusperiood seoses väljalangemisega. Seda mõjutavad erinevused nii süstimise ohvrite füsioloogias kui ka nende kontaktide tundlikkus piikivalkude suhtes.

Teema on veelgi keerulisem seoses õigustatud murega, et mõned inimesed reageerivad geeni-"ravile" erinevalt ja võivad jätkata piikivalkude tootmist kauem või isegi lõputult. Loodame, et need on haruldased erandid. See on parimal juhul hiiglaslik ebaeetiline eksperiment; nii et me peame järele jõudma ja õppima, kuidas tulla toime kriisiga, mis meile on tekitatud.

Ivermektiini paljud rollid

Leading Ivermectin 6mg Tablets Manufacturers, Suppliers in ...Ivermektiin seebistab spike'i valgu, nii et lisaks selle rollile koviidi ravimisel on sellel potentsiaalselt oluline roll ka süstimise ebasoodsate mõjude ravimisel, samuti vähendades nakatumist ja ravides ka haigusi, mida nakatunud spike'i valkud võivad põhjustada süstimise ohvrite kontaktisikutes.

Kokkuvõte

Praegune sunniviisiline ja sunniviisiline süstimine suurema osa elanikkonna suhtes nende ohtlike geneetiliste katsete abil on enneolematu. Me oleme kaardistamata territooriumil, seega on oluline, et me oleksime teadlikud ja pööraksime tähelepanu oma tähelepanekutele. Varieerumine süstimise ohvrite spike'i valgu koguste ja kestuse vahel, samuti varieerumine spike'i valgu toksilise toime suhtes tundlikkuse tasemete vahel nende kontaktisikute seas, nõuab pidevat jälgimist ja ettevaatust.  

Palun kasutage ära ressursse aadressil Maailma Tervise Nõukogu, sealhulgas WCH Spike valgu detoksikatsiooni juhend.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti