Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Trudeau režiim haarab rohkem võimu, kuid rahvas tõuseb üles

Dr. Paul Alexanderi intensiivne intervjuu. Kuidas Hondurases raviti kovidoosi, koos dr Valerio'ga. Võimuhimuline Tudeau režiim. Üleriigiline streik. Ottavasse saabub veel kaks erandlikku ajakirjanikku.

Tänane postitus sisaldab:

  1. Intensiivne uus 7-minutiline intervjuu dr Paul Alexanderiga. Kanada kurjategijad ei lase teda vaigistada.
  2. Dr. Valerio 20-minutiline ettekanne Maailma Terviseorganisatsiooni ees, milles ta selgitab, kuidas Honduras pakkus ohutut ja tõhusat ravi kovidiidiidi vastu ja päästis tuhandeid elusid.
  3. Kriminaal-minister Trudeau push säilitada oma uusi volitusi sõjaseadus; "meie vabaduse".
  4. Kanada vabadusrekkajad kutsuvad üles kogu Kanadat hõlmavale streigile, et jätkata võitlust inimõiguste ja õigusriigi põhimõtete taastamise eest meie riigis.
  5. Will Dove ja Cris Vleck organisatsioonist "Tugev ja vaba Kanada" saabusid äsja Ottavasse, et uurida Trudeau jõhkra rünnaku sündmuskohta rahumeelsete meeleavaldajate vastu ja aidata leida teed edasi.

Dr. Paul Alexanderit ei vaigistada Kanada kurjategijate poolt

Dr. Paul Alexander koos Anita Krishna. Dr Alexanderit ei saa kiusata ja hirmutada vaikima. Siinkohal selgitab ta ühemõtteliselt: Kogu Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumid on vastutavad tuhandete kanadalaste surma põhjustamise eest, kuna nad takistavad ohutut ja tõhusat ravi, olles samal ajal kaasosalised sunniviisiliste süstalde kavas; dinosaurusmeedia on skrupuloosne riiklik propagandist, kes on sügavalt seotud kanadalaste desinformatsiooni ja tapmisega, samuti nende arstide tagakiusamisega, kes keelduvad suukorvist ja hirmutamisest, kuid selle asemel jätkavad kanadalaste paljastamist ja selgitustööd. (7 minutit)

Me saame aidata toetada dr Alexander siin. Ta on ohverdanud kõik isikliku, et päästa Kanada elusid ja rääkida tõtt.

Kuidas Honduras pakkus turvalist ja tõhusat ravi kovidiidiidi vastu ja päästis elusid

14. veebruaril toimunud Maailma Tervisenõukogu peaassamblee koosolekul tutvustas dr Fernando Valerio elupäästmise edu Hondurases, kus kasutatakse ohutut, taskukohast ja tõhusat ravi. Nagu dr Alexander eespool selgitas, surid tuhanded kanadalased tarbetult koviidi tõttu, sest Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumid ja nende kaasosalised, sealhulgas föderaal- ja provintsivalitsused, blokeerisid samad elupäästvad ravimeetodid. Vaadake, mida oleks võinud teha ja kuidas inimesed ei oleks pidanud surema. (20 minutit)

Trudeau püüab säilitada oma uusi volitusi sõjaseadus; "meie vabaduse nimel"

Hoolimata sellest, et politsei on juba peksnud rahumeelseid, seaduslikke meeleavaldajaid ja tuhandeid kanadalasi on sunnitud meie enda parlamendist eemale, püüab Trudeau endiselt oma diktaatorlikku "hädaolukorra seaduse" volitusi edasi arendada ja säilitada. Kanada on sõjaseisukorra all ja ta kavatseb seda ka edaspidi nii hoida. (80 sekundit)

Sama alandliku tooniga manipuleeris Trudeau 2015. aastal Kanada psüühikaga hoopis teistmoodi. See oli vastupidine tema eelnenud valitsusele. Pange tähele psühhopaadile iseloomulikku liialdatud võltsitud emotsionaalse kõne sisu. (1 minut)

Freedom Truckers kutsuvad üles Kanada-ülesele streigile

Freedom Convoy Truckers kutsuvad üles korraldama kogu Kanada hõlmavat veoautojuhi ja kodanike streiki, kuni Trudeau on ametist kõrvaldatud, erakorralise seisukorra seadus tühistatud ja kõik kovide mandaadid lõpetatud. (9 minutit)

Tugev ja vaba Kanada meeskond saabub Ottavasse

Tugev ja vaba Kanada meeskond Iron Will Dove ja Cris Vleck saabus äsja Ottavasse. Pärast politsei jõhkrutsemist on veoautojuhid ja meeleavaldajad ümber asunud. Will ja Chris saavad rohkem teada ja pakkuda igapäevaseid aruandeid ja otseülekandeid.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Palun toetage meie missiooni

Oleme väga tänulikud teie annetuste eest. Teie annetused aitavad säilitada meie üha mitmekesisemad, nähtavad ja nähtamatud jõupingutused tervise, väärikuse, turvalisuse ja inimõiguste taastamiseks.

Dr Trozzi uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.

etEesti