Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Covidi valed ja kuriteod koos doktorite Cahilli, Ardise ja Trozzi'ga

19. veebruar prof Dolores Cahill Show episood, koos dr Trozzi ja dr Bryan Ardisiga

Dr. Trozzi ühines silmapaistva immunoloogi ja Covid Truth'i aktivisti prof Dolores Cahilliga koos Texase arsti dr Bryan Ardisiga, kes arutasid Covid-valesid ja -kuritegusid ning Kanadat.

Professor Dolores Cahill on tunnustatud immunoloog, leiutaja, Maailma Vabaduse Alliansi president ning kirglik teaduse, aktivismi ja inimõiguste eestkõneleja. Ta on olnud kovidiitide tõe paljastamise eesotsas alates sellest, kui kovidiitide tegevuskava kõigi inimeste vastu üle maailma käivitus. Dr. Cahilli oluline ülemaailmne teaduslik juhtroll hõlmas 2020. aasta alguses häireid antikehasõltuvuse suurendamise osas; ta paljastas laboratoorsetes loomkatsetes saadud surmaga lõppevad tulemused, mis tulenevad sellistest süstidest, mida praegu maailma elanikkonnale peale surutakse.

Kolmkümmend aastat kliinilise arstina saan aru, kui tõsi on see, et "me näeme kaugele, kui seisame hiiglaste õlgadel". Heas meditsiinis on hiiglased sageli suurepärased puhtmeditsiinilised teadlased, nagu dr Paul Alexander, professor Dolores Cahill , dr Geert VandenBossche, dr Rob Verkerk ja dr Michael Yeadon, kui nimetada vaid mõned. Need teadlased ja teised on olnud meile inspiratsiooniks ja teadmiste allikaks kogu pandeemia ajal.

Kui professor Cahill kutsus mind hiljuti oma raadiosaates külaliseks, haarasin kinni võimalusest rääkida isikliku kangelasega. Loodan, et naudite intervjuud. Prof Cahill, dr Bryan Ardis Texasest ja mina pidasime lõdvestunud, kuid väga avameelse vestluse. Me uurisime oma kogemusi meditsiini- ja teadusringkondadest: see on kurb üleminek kunstist ja teadusest kultusesse ja kuritegelikku kohta. Arutelu keskendus ka olukorrale Kanadas, veoautode ja Trudeau'ga; samuti Maailma Tervisenõukogule; ja püüdlustele õigluse poole, kovide kuritarvitamise ja pettuse lõpetamisele , ning õigusriigi ja inimõiguste taastamisele meie maailmas.

Prof. Dolores Cahill Show iganädalane otselink ja kasvav episoodide raamatukogu on leitav siit: https://tntradio.live/shows/dolores-cahill-show/ 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti