Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tume päev Kanada ajaloos | Politsei julmustab inimesi

Tüüraalsus ja julmus on eksponeeritud. Politsei ammendab oma võimaluse valida vabaduse asemel hirmu

Politsei jõhkrus Ottawas, 18. veebruar 2022

18. veebruar 2022 läheb Kanada ajalukku kui sünge ja traagiline päev, mil türanniline valitsuse ülevõimendamine ja politsei jõhkrus põhjustas rahumeelsete meeleavaldajate ebaseaduslikku arreteerimist, kusjuures mõned neist peksti ja tallati hobuse seljas politsei poolt.

Rahumeelne vanem tallati ratsapolitsei poolt maha

Rahumeelne vanem tallati politsei poolt hobuse seljas: "Te murdate mu südame! [See liikumine] on rahu, armastus ja õnn. Me oleme rahumeelne protest!"

Dr Trozzi 19. veebruar 2022 Vabaduse konvoi kõne: "Justin Trudeau ja Chrystia Freeland on praegu Kanada kõige ohtlikumad vägivallakurjategijad"

Dr. Paul Alexanderi sõnum:

Ma ei saa täna rohkem öelda; ma pidin täna hommikul punasest piirangutsoonist lahkuma, kuna olin ohus; see on väga voolav, pingeline, väga tõsine, politsei annab endast parima., kuid on olnud palutakse rikkuda inimesi.

Politseid ei saa süüdistada, nad elavad just nendes kogukondades ja nad tegid nii hästi koostööd veoautojuhtidega. Minu roll on olnud teaduslik, üks Peckfordi/veoautode toetamine

Veoautojuhid on võitnud, valitsuse jaoks, Trudeau ei pidanud nendega kunagi läbirääkimisi ja pidi kasutama toorest jõudu, et neid liigutada ja välja viia... Ei mingeid läbirääkimisi, ainult toores jõud, nii et tegelikult on valitsus täielikult kaotanud; siin tuleb vaadata suurt pilti...

See on raske, mida politsei teeb; see on selgelt ebaseaduslik; nad peaksid tagasi astuma; nad peavad mõtlema kõigile "vaktsineerimata" veoautojuhile, kes võtsid seisukoha ja on ohus kaotada kõik... Nende elatusallikad... Politsei peab võtma seisukoha ja koonduma ning ütlema "see on vale!". Ma arvan seda... ja kui nad kaotasid oma töö, noh, me tegeleme sellega pärast, kui paljud on oma töö kaotanud...

Need, kes arreteerivad, on mulle väga muret valmistanud ja mind nördinud. Hobustega trampimine jne. See on laastav. Ma olen sellest šokeeritud, nad peaksid järgima ja jõustama seadusi, mitte ebaseaduslikke tegusid, mida dikteerib vale hullumeelne valitsus. Ma loodan, et nad näevad kiiresti ja kohe valgust.

Ma armastan sinist, ma toetan politseid, ma alustan sealt ja ma avalikustan täielikult. Aga ma tean, kui nad on valesti ja siin nad on. Nad peavad olema valmis nüüd ühendama oma jõud ja ütlema Trudeau valitsusele "EI".

Kui politsei ühineks arvuliselt nagu veoautojuhid, oleks see muutev ja aitaks asja parandada. Selles, mida veoautojuhid teevad, ei ole midagi ebaseaduslikku ega valesti, ma tean seda, sest ma olen siin.

Igaüks peab valima oma liini, kuid mingil tasandil peab politsei valima. Oma töökoha säilitamine ei ole kõik, mille eest me elus võitleme, kuid samas on see neile raske ja laastav, olen rääkinud paljude inimestega.

Valitsus, Trudeau tegi seda; see on psühhopaatia. Liberaalsed parlamendiliikmed peavad nüüd mõtlema oma partei pikaajalisele püsimajäämisele tema all ja eelseisvatele valimistele. Jah, kastis lahendame palju ja ka kohtutes. Me peame jätkuvalt proovima ka kohtutes, nii korrumpeerunud kui see ka ei tundu olevat.

Täna oli üks tumedamaid päevi Kanada ajaloos; mind vaigistab nüüd Trudeau. Ma kujutan endast ohtu oma sõnadega ja arusaamisega teadusest ja kõigist COVIDi ebaõnnestumistest, alates lukustamisest kuni "vaktsiinideni". Te istute maha, kõik tervishoiuametnikud väänlevad kui kontoristid, kes üritavad teile öelda, et "ok, me peaksime nüüd edasi liikuma ja tundub, et see muutub nüüd ohutuks". Nad jooksevad mägedesse, sest me oleme neid avalikult karistanud ja karistame jätkuvalt, nad on läbikukkunud ja korrumpeerunud tervishoiuametnikud, föderaalsed, provintsi ja linnaametnikud; korrumpeerunud ebakompetentsed ebateaduslikud, hoolimatud ja ohtlikud dolts. Untermensche. Just nende poliitika on kahjustanud tuhandeid kanadalasi, sealhulgas tapnud tuhandeid. See rekkajuhtide protest on suurem kui protest, see puudutab Kanada südant ja hinge ning seda, milline see tulevikus välja näeb. Aga ärge tehke viga, veoautojuhid valitsevad maailma!

Teadlasena olen ma nördinud ja vihane selle üle, mida valitsus täna Ottawas tegi, sest neil ei ole teadust oma poolel ja tegelikkus on see, et võitlus käib poliitika üle, mille puhul on veoautojuhtidel teadus nende poolel, aga valitsusel mitte, kuid valitsus ei kavatse isegi liikuda, et pidada läbirääkimisi mõistliku rahumeelse lahenduse leidmiseks; miks?

See on voolav, ohtlik, väga-väga tõsine ja pingeline, nagu te näete meedias. See on reaalne.

Korrapidaja Danny Bulford, keda ma isiklikult tundma õppisin ja kes oli Trudeau'd kaitsnud snaiper (ta keeldus "vaktsiinist" ja kannatas selle tagajärgi), arreteeriti täna hommikul pärast meie infotundi; mulle teatati, et kui ma sisenen parlamendi ümber asuvasse punasesse piirangutsooni, siis arreteeritakse mind. Mulle öeldi informeeritud isikute poolt, et ma EI siseneks tänasest alates sellesse tsooni, JÄÄKSIN. Need, kes jõustasid, ütlesid mulle, et nad tunnevad mind, on jälginud mind, McCullough'd ja Malone'i jne. ja toetavad meie mõtlemist ja on oma töös raskes olukorras; et nad tegid oma tööd; et kui ma laval räägin, on nad liigutatud andmetest ja teadusest ja sõnumist, ja nad ega perekond pole seda varem nii kuulnud ja tänasid mind, tänasid mind sügavalt, et nad armastavad ja toetavad veoautojuhte ja teavad, et "vaktsiin" ei toimi ja on isegi kahjulik ja kardavad nüüd oma ohutuse pärast, kuna nad on nüüd palju lugenud kahjulikkusest pärast "vaktsiini" võtmist, sunnitud, volitatud, kuid siis ütlesid mulle ausalt: "Dr. Alexander, kui te liigute veel ühe sentimeetri võrra tsooni, siis teid arreteeritakse";

Ma mõistsin kohe, et see oli minu ja Rogeri vaigistamiseks, et mind vaigistati vahistamise ähvardusega, kohe; ja et ma peaksin lõpetama, seda üritas valitsus teha, et nad kaotasid narratiivi ja mind tuli vaigistada kui ühte skeptikut ja vastandajat ja minust sai probleemiks sõnum, mida ma edastasin laval väljaspool parlamenti; ma olin šokeeritud, kuid ei vihka politseid ja isikuid kontrollpunktides ja perimeetrites, ma armastan neid ikka veel, tõesti, ilusad inimesed, ma sain aru ja liikusin tagasi; Ma liikusin tsoonist välja ja ei sisenenud; järgisin seda, mida mulle öeldi, eriti seotud isikutelt, kes teadsid, mis toimub kulisside taga; mind teavitati kogu päeva jooksul, et minu sõnum ja kirjutised ja intervjuud on kahjustanud valitsust, et see jõuab elanikkonnani, kaevanduste, McCullough', Rischi, Trozzi, Hodkinsoni, Malone, Urso jne. et sõnumil on mõju ja paljud parlamendiliikmed kuulavad ja muudavad oma seisukohti, kuid et ma olin nüüd ohus, kui ma liigun parlamendi lähedale, isegi mitte hotelli, kus ma viibisin. Mul keelati liikumine.

Ma ei saa praegu rohkem öelda, ma ütlen seda niipea, kui saan; ma tahan, et see asi laheneks ja tahan, et valitsus ja veoautojuhid võidaksid; mõlemad, rahu; valitsus on siinkohal valesti, laastavalt valesti, selle eest, mida ta on teinud. See on inimesi kohutavalt rikkunud ja ma tunnen valu politsei eest, kes on sattunud väljakannatamatusse olukorda, sest nad peavad naasma nende inimeste kogukonda, keda nad jälitavad. Veoautojuhid, kelle protestid on olnud rahumeelsed. Ma tean, ma olen siin olnud. Trudeau on teinud siin kohutavaid asju, ta peaks häbenema ja ajalugu ei mõista teda lahkelt.

Need "vaktsiinid" on pannud meie politsei ja sõjaväe väga kahjulikku olukorda ja ma kirjutan seda, teades tagajärgi, kuna ma olen globaalne teadlane, kes on palju töötanud ja tundnud COVIDi; minu arvates on paljudel meie politseil ja sõduritel "vaktsiinide" keskmise ja pikaajalised tagajärjed kuni surmani; paljud on juba surnud nende tõttu ja "vaktsiini" tegijad, ega CDC või NIH pole taganud nõuetekohaseid uuringuid, et välistada kahju ja riskid. Ma kardan meie politsei ja sõjaväe pärast ning neid on eksitanud ja valetanud Kanada tervishoiuametnikud ja PHAC, samuti provintsi rahvatervise inimesed peaminister Doug Fordi juhtimisel.

https://palexander.substack.com/p/i-cannot-say-more-today-i-had-to?utm_source=url

Kanada õiguseksperdid mõistavad hukka Trudeau ebaseaduslikuks muutunud hädaolukorra seaduse kasutamise

Trudeau ei ole kunagi kutsunud mingit dialoogi tuhandete Ottawasse sõitnud rahumeelsete meeleavaldajatega, vaid põgenes oma ettekäändeks "kovid-kontakt" väites peitu. Trudeau püüab kasutada rahva vastu sõjaseisukorda ning kustutada meie riigist demokraatia, sõnavabaduse ja lootuse.

Kanada Vabaduse konvoi juhid 10 pm, 18. veebruar aruanne

Suurepärased allikad pidevateks uuendusteks Ottawa eesliinilt Instagrami kasutajatele

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti