Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Nagase võimas sõnum Kanada kangelastele Ottawas

Dr. Nagase sügav sõnum

Dr Nagase, tunnistab väljakutseid ja võimalusi, mis seisavad meie ees pärast Trudeau režiimi eemaldamist; kohtusüsteem ja valitsus on üles ehitatud valedele. Intelligentne, aus, julge ja eetiline arst jagab teadmisi paljudest valdkondadest, sealhulgas ajaloost, poliitikast, esimeste rahvaste arusaamadest ja meie maailma kurjategijate juriidilistest trikkidest.

Kui mõtiskleda dr Nagase nõuande üle küsida kohtunikult, kas ta seisab kõrgeima võimu, Jumala, all, siis palun viidata meie riigi kõrgeimale seadusele. Harta esimene rida on tõepoolest: "Arvestades, et Kanada on rajatud põhimõtetele, mis tunnustavad Jumala ülimuslikkust ja õigusriigi põhimõtteid."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti