Dr. Mark Trozzi

Dr Nagase võimas sõnum Kanada kangelastele Ottawas

Dr. Nagase sügav sõnum

Dr Nagase, tunnistab väljakutseid ja võimalusi, mis seisavad meie ees pärast Trudeau režiimi eemaldamist; kohtusüsteem ja valitsus on üles ehitatud valedele. Intelligentne, aus, julge ja eetiline arst jagab teadmisi paljudest valdkondadest, sealhulgas ajaloost, poliitikast, esimeste rahvaste arusaamadest ja meie maailma kurjategijate juriidilistest trikkidest.

Kui mõtiskleda dr Nagase nõuande üle küsida kohtunikult, kas ta seisab kõrgeima võimu, Jumala, all, siis palun viidata meie riigi kõrgeimale seadusele. Harta esimene rida on tõepoolest: "Arvestades, et Kanada on rajatud põhimõtetele, mis tunnustavad Jumala ülimuslikkust ja õigusriigi põhimõtteid."

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti