Dr. Yeadon | Tapaja relva kalibreerimine

Tõhustatud sissepritsepartiide vahel on suured tahtlikud erinevused.

Sissejuhatus

Dr. Michael Yeadon on haruldane ja kõrgelt kvalifitseeritud teadlane, kes on jäänud teaduslikust ja sotsiaalsest eetikast kinni alates kovid-kuritegude käivitamisest.

Tema karjäär hõlmab endise Pfizeri RRD (Respiratoorsete uuringute arendus) asepresidendi ametit. Nüüd selgitab dr Yeadon teaduslikke andmeid, mis paljastavad eksperimentaalsetest süstidest tulenevate vigastuste ja surmajuhtumite suure varieeruvuse põhjuse. On selgeid tõendeid, et partiide sisu on erinev! Ta kirjeldab seda tahtlikku erinevust partiide vahel kui "tapva relva kalibreerimist".

Dr. Michael Yeadoni kohta

Dr. Michael Yeadon on allergoloogia ja hingamisteede arstiteadlane, kes on töötanud 23 aastat farmaatsiatööstuses, sealhulgas Pfizeri teadusjuhina.

"See on mulle täiesti selgeks saanud, isegi kui ma räägin intelligentsete inimestega, sõprade, tuttavatega ... ja nad saavad aru, et ma räägin neile midagi olulist, kuid nad jõuavad punkti, [kus ma ütlen] "teie valitsus valetab teile viisil, mis võib viia teie ja teie laste surma", ja nad ei suuda hakata sellega tegelema. Ja ma arvan, et võib-olla 10% neist saab aru, mida ma ütlesin, ja 90% neist jätavad oma arusaama sellest välja, sest see on liiga raske. Ja minu mure on see, et me kaotame selle, sest inimesed ei tegele võimalusega, et keegi on nii paha..." - Dr Michael, aprill 2021

CCE ostetud ja makstud dinosaurusmeedia üritab teda sildistada "vaktsiinivastaseks", mis on absurdne, sest me ei räägi vaktsiinidest, vaid sunniviisilistest covid-19 süstidest, mis ei ole vaktsiinid. Dr Yeadon on maailmatasemel hingamisteaduste teadlane, kellel ei olnud kogu oma karjääri aastakümnete jooksul kuni kovidiini ja sunniviisiliste süstideni mingeid probleeme ühegi tõelise vaktsiiniga.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti