Dr. Mark Trozzi

Kanada Truckers Freedom Convoy | Uus 4-minutiline pressiteade

Kanada Truckers Freedom Convoy tervitab maailma ja vastab kovid-konspirant Trudeau valesüüdistustele.

7. veebruar 2022 Truckers Freedom Convoy väljakuulutamine

kohta

Ottawas rahumeelsete inimõiguste eest seisvate Veoautojuhid Vabaduse konvoi säilitab turvalise ja sõbraliku õhkkonna. Vahepeal, covid kuritegude vandenõulane Justin Trudeau süüdistab kõiki oma mitmevärvilisi kriitikuid "rassistidena" ja süüdistab neid lahkeid vabadust armastavaid kanadalasi, kes on rahumeelselt Ottawas kogunenud, "kodumaiste terroristidena".

Vastupidiselt CBC-le ja teistele riiklikele propagandistidele on Ottawas toimuv meeleavaldus lahke, rahumeelne ja turvaline.

Endine RCMP ohvitser Danny Bulford teeb tihedat koostööd Freedom Convoy 2022 meeskonna ja politseiga, et tagada ohutu üritus. Siin on 4-minutiline öine pressiteade, milles Bulford kirjeldab rahumeelset sündmuskohta ja mõistab hukka Trudeau valesüüdistused.

Süütud inimesed väärivad politsei ja sõjaväe kaitset. Politsei ja sõjavägi on kohustatud järgima seadust. Seadus peab kehtima kõigi suhtes. Meie, rahvas, kutsume kohtusüsteemi, politseid ja sõjaväge üles teenima põhiseadust ja õiguste hartat; kaitsma inimesi; andma õigust, eriti keset praeguseid raskeid inimsusevastaseid kuritegusid, mis on toime pandud riigivõimu nimel. Tänan teid.

 

Nagu varem Dr. Patrick Philipi juriidilise rahakogumiskampaania puhul, on GoFu**Me külmutanud üle $10,000,000 dollari, mis on annetatud Freedom Convoy'le, püüdes peatada nende raha kogumist toidu, bensiini ja peavarju jaoks meie suurepärastele veoautojuhtidele. Seda tehes on GoFu**Me veelgi enam hävitanud igasuguse usaldusväärsuse, mis neil veel oli, ja me kutsume juba teist korda üles boikoteerima seda hingetut korporatsiooni. Taas kord on päeva päästnud GiveSendGo, #1 kristlik ühisrahastuse veebisait, ning konvoi uus kampaania on nende platvormil juba kogunud üle $5 500 000. Saate aidata veoautode rahastamisel siin: https://www.givesendgo.com/freedomconvoy2022

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti