Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Uuendused maailmasõja eesliinilt

Avameelne ja ülevaatlik arutelu praegusest teadusest, poliitikast, kuritegevusest, õigusemõistmisest, strateegiast, varadest ja lootusest.

Kirjeldus

Wayne Peters jätkab Kanada eesrindlike uurijate seas ajakirjandus, avalikkus haridusja vabaduse aktivismDr. Trozzi ja Wayne sukelduvad koos hästi informeeritud ja valmisoleva publikuga sügavuti tänapäeva teadusse, poliitikasse, kuritegevusse, aktivismi ning õigluse ja vabaduse poole liikuvasse teekonda. Nad arutavad ka vahendeid ja strateegiaid, et väljuda kovisõjast ja taastada meie füüsiline, vaimne ja sotsiaalne tervis.

Tänu Wayne'ile ja meeskonnale Mis toimub Kanadas ja Eetika üle hirmu.

Intervjuu alguses on mõned lühikesed andmeprobleemid, kuid me töötasime selle ümber ja intervjuu on selge.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti